reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

o ciepełko, ciepełko :tak: każde popołudnie z małym spedzamy nad wodą, sami niestety, bo tatus pracuje ten tydzien do 18.00:tak: a jutro idziemy do przedszkola będzie spotkanie organizacyjne i podpisanie umowy :tak::-D co kolwiek to znaczy :-D:tak::laugh2: a jak ostatnio brałam folik to mąż sie pytał czy napewno zaczynamy starania, bo zakup chatki, kredyt czy sobie poradzimy ? więc nadal łykam i zaczynamy po @ która planowo koło 10 sie zjawi i potem do dzieła ........

reklama
hej dziewczyny,niebyło mnia pare dni bo byłam w górach na wypoczynku kilkudniowym:)) tak bym chciała zeby cos wyszło w tym miesiacu:)ale staram sie nie nakręcać,mam nadzieje,ze w koncu uda nam sie,a co u Was??

hej dziewczyny, faktycznie pustawo tutaj.Co u Was? U mnie narazie nic niewiado,o,góry i odpoczynek nieprzyczyniły się. My narazie wstrzymujemy sie ze starankami (( no chyba ze w tym miesiacu udało sie bo staranka były w tym cyklu i to dość intensywne,okres za 6 dni wypada,temp.od niedawna 37,4! Może udało sie:) bardzo bym się cieszyła:) Pozdrowionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry