reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witam poweekendowo !!!

u znajomych byliśmy, ale grilla nie było, stwierdziliśmy,że w domku będzie przyjemniej :tak::-D:laugh2: za to w sobotę było ognisko u rodziców i też było przyjemniej, w niedzielę przejażdzka bryczką i powrót do domku :-) mam jeszcze siostrę do wieczora, wieczorkiem lecą do Angli :tak: ale za to na nockę zwala się brat męża :-D mam tylko nadzieję,że cały tydzien nie będzie taki gościnny, bo ....... kiedy czas dla siebie ????

miłego :tak: i wszystkiego najlepszego z okazji dzisiajeszego świeta dla Wszystkich obecnych i przyszłych mamusiek :tak::-D:laugh2:

reklama
Cześć

Beatko wiesiołek bierzesz tylko do owulacj, bo jak będziesz brała cały cykl to stracisz dziecko.
Tylko kup kapsułki, w aptece bez recepty.

Jarzębinko zaczynam jazdy w środę, dziś zdałam teorię- zero błędów.....;-)

Ewciu.....;-)

Beatka2710 super, to teraz juz będzie z górki ( ale to był taki test wewnetrzny tak?) :tak: ja juz mam półmetek, mam nadzieję do połowy czerwca skonczyć jazde i zapisać sie na egzamin :tak:

Beatko_, najbardziej zorientowana co do wiesiołka jest Dorotka, ale mi sie wydaje,że możesz teraz brać do owulacji, 2x2 ??? :tak: może zdąży poprawić śluzik to zawsze będą większe szanse jak juz owu przyjdzie :tak:

spokojnej nocki i przytulaśnej :tak::-D:laugh2:

Beatko2710, to fajnie, zawsze to taka próba testowa przed egzaminem państwowym :tak: zdaj później relacje po tej pierwszej jeździe :tak: a wogóle to znajomy mi powiedział,że dobrze jest po skończeniu kursu wykupić sobie chociaż jedną godzinkę jazdy ale u innego instruktora, aby opanować jazdę i stres z obcą osobą, ponoć to pomaga przed egaminem państwowym :tak::-D:laugh2:

dobrze wiedzieć, ale na 20 jezdzie pojadę z innym instruktorem też.
Jarzębinka ma rację, mój brat zawodowy kierowca, jak robił sobie kursy to zawsze tak robił - ma na wszystkie kategorie- i zawze zdawał za pierwszym razem.
Mnie też wujek in tato szkolił, uczyłam się na jeździć na starym lotnisku-nie używanym:-D.

reklama
witam was kochane dziewczyny!! zaczełam brać od wczoraj wiesiołek tak jak radziłyście, mierze tempke,ale ona jest dziwna,od 6 dnia cyklu 37, mierze o tej same godz,zaraz po przebudzeniu,niewiem czemu tak szybko podskoczyła,w czasie okresu miałam 36,5, 3majcie kciuki,pozdrawiam.

Do góry