reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
witaj asus :) tak bardzo tego chcę,ze pewnie sie nie udało,ale nadzieję w sumie jeszcze mam,niewiem czy wytrzymam do środy z testem bo już go kupiłam,zobaczymy,wolałabym zrobić w dniu spodziewanej miesiączki rano,ale niewiem czy wytrzymam,pozdrawiam.

chyba wszystkie starczki szaleja :tak::-D na całego, bo nie maja czasu na BB

przyjemnosci :tak:
i owocnych nocek :tak::-D

Beatko, kciuki zacisniete :tak:

no wiec niewytrzymałam i zrobiłam test,wyszedł negatywny! wiem,ze głupio zrobiłam,a tak to miałabym jeszcze nadzieje chociaż ten jeden dzień.w sumie to wydajemi sie ze test by wyszedł bo byłoby juz 12-13 dni po domniemanym zapłodnieniu,szkoda,straciłam już wszelką nadzieje,ze nam sie uda,czemu tak sie dzieje,ze tyle kobiet usuwa dzieciątka a te które bardzo chca miec to niemogą zajść w ciąże...tak mi smutno:(((( jak zobaczyłam ta jedną kreseczką to nawet niebyłam zła,raczej zawiedziona i smutna,kilka łezek i po sprawie,3majcie sie,mam nadzieje,ze wam sie uda bo ja niewiem czy mam siłe starac sie miesiac w miesiac i tylko o tym myślec non stop! boli mnie brzuch jak na @,zapewnie zbliża sie :(

Beatko nie możesz się poddać!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli nie w tym cyklu to w następnym-jeśli nie to wiele ich masz jeszcze przed sobą!!! Walcz bo warto:tak: Jeśli Ty się poddasz to kto będzie walczył za ciebie??? Zmień lekarza jeśli ten nie potrafi Ci pomóc . Zrób cokolwiek innego ale NIE PODDAWAJ SIĘ . W końcu Ci się uda a kiedy weźmiesz swoje maleństwo na ręce będziesz wiedziała że wygrałaś!!To tylko kwestia czasu uwierz mi i uwierz w siebie :-):tak::-)

Beatko, teraz jest Ci smutno :tak: ale trzeba wziąść się w garść i walczyć dalej, te 5 miesięcy, to dla Ciebie i jest może już długi okres oczekiwań, ale nie wolno się poddawać, przygotować się do następnego cyklu i może troszkę więcej tych przytulań a nie tylko 2 ( bo przynajmniej z tego co piszesz to tak zrozumiałam) i może pomóc sobie wiesiołkiem :-p, ponoć może zdziałać cuda, więc może warto :-p zacząć brać zaraz po @ do spodziewanej owulki :tak: trzymaj się dzielnie i nie daj się :tak: a bociany napewno już krążą nad twoją głową :tak::-D:laugh2: trzymam kciuki

a u nas dzien ze słoneczkiem :-), tylko na razie tak troszke zimnawo :-(, ale mam nadzieję,że sie ociepli i będzie przyjemny dzionek :-)

miłego :laugh2:

Cześć laski

Beatko kciuki zaciśnięte, będzie dobrze.

Jarzębinko witaj....;-) Jak tam jazdy?????

Ewciu jak się czujesz??????

Asus, Medio witajcie.

Wiecie co Altoids nam gdzieś się zgubiła, pojechała z mężem na Dominikanę i jakoś cicho się zrobiło. Ona jeszcze tu zagląda?????

reklama
Do góry