reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej dziewczyny,witam swoją imienniczkę,Jarzębinkę,Asus,Medio i Ewcię!! Okres dostałam. Bardzo Wam dziękuje!!! asus i jarzebince za te motywujące i miłe słowa,naprawdę są dla mnie bardzo ważne i napradwe mnie zmotywowałyscie,jescze dzis rano myslałam ze dam sobie chyba spokój,ale nie dam:) co do przytulanek to tylko w tym miesiacu było ich tak mało,tyle juz sie staramy,wiem ze 5m-cy,teraz idzie juz 6 to nie jest dużo,ale my wczesniej jak sie niestaralismy to również sie przytulalismy bez zadnych zabezpieczen,no moze poza kilkoma miesiacami jak brałam tabletki hormonalne na wchłoniecie torbieli.jak mi sie skonczy @ to zaczne działać bo mam dosc wczesnie owulke.co do lekarza to zmieniłam go,mam za kilka dni wizytę.dzieki jeszcze raz,pozdrawiam.

reklama
Beatka_, to trzymamy kciuki za kolejny cykl :tak: i może zmiana lekarza, to też dobra decyzja :tak: a mierzysz tempke, bierzesz wiesiołek ???? może to pomoże w lepszej obserwacji cyklu :tak: trzymam kciuki

Beatka2710, Dorotka, asus, Ewcia, Medio życzę miłego weekendu :tak::-D:laugh2: ja bedę dopiero w poniedziałek, dzisiaj grill u znajomych, jutro wycieczka do rodziców i cały weekend w biegu, ciekawe kiedy zdążę odpocząć, chyba dopiero za tydzien :tak::-D;-)

Beatko wiesiołek bierzemy bo mamy mało śluzu płodnego a on nam to poprawia. Bierzemy tabletki do owulacji , potem stop. Dawkowanie 2razy 2, albo 3 razy 2. Ja teraz biorę 2 razy 1.

hej wam
Beatko no to zycyzmy pwoodzenia u lekarza,,oby byl fajny super i konkretny,,,

jarzebinko no to udanego tego grilowania itp,,,chociaz jzu weekend sie konczy....hm

reklama
a jak mam teraz 5 dzien cyklu i jak jutro go kupie to moge juz zaczac brac od jutra czy od nowego cyklu? tylko do owulacji tak? w aptece mozna kupic?dzieki za odp,

Do góry