reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

isikora napewno Twojemu lubemu to tchu zabraknie jak Cie zobaczy taka wystrojoną ehh i chociaz z skunienkami to jest naprawdę fajne przejście to szukanie przymierzanie itd. to jednak jakby na to nie patrzeć tylko dodatek do tego co w tym dniu najważniejsze :-) :-)
Niesamowita czasem nawet mnie nalezy sie wolny dzionek tym bardziej że najbliższy weekend cały w pracy niestety więc póki co trzeba korzystać:-)

reklama
NieSamowita powiem Ci, że moja kuzynka która była ze mną jak przymierzałam ta sukienkę powiedziała,że wyglądam jak księżniczka :-D:-D:-D.
Zobaczymy jakie zrobię wrażenie na mężu ;-);-).
jak tylko będę miała zdjęcie to na pewno wkleję :-):-):-).

Witajcie moje kochane!!! ;-)

Ja tak szybciutko.

Zazdroszczę wyboru sukni, organizowania itp. Wspomnienia wróciły :-) To będzie cudowny dzień :-)

A wyjechać to też bym gdzieś chciała. Najlepiej zmienić klimat, odpocząć, pobyć tylko we troje, bez telefonów, telewizji ;-) No i może udałoby się wrócić z małą niespodzianką ;-)
Ja chcę na wakacje!!!Tylko obawiam się, że w tym roku znowu nam się nie uda :-(

Babcia w tym tygodniu ma mieć badania. Trochę się boję, żeby nie było gorzej :-(

Przepraszam, ale muszę lecieć.
Miłego dnia moje Drogie :-)

witaj asialc :-).

Z babcią będzie dobrze,zobaczysz :-). Trzeba wierzyć :blink:
Widać,że jesteś następną osóbką którą chciałaby już wyjechać gdzieś w taka śliczna pogodę:-D:-D.

Dzien dobry wszystkim paniom !! Ja tez mam wakacyjne odczucia :-)
Zaraz walne sie w ogrodku z gazetka.Nie mam nic innego do roboty NAPRAWDE !!!!!!!!!!!!!!! Chyba pierwszy raz w zyciu :-D
PUCHATKA to nie wazne gdzie jesz lody,wazne Z KIM !!! :-) :tak:
poprosimy przyszla PANNE MLODA o ponowne wklejenie linka bo ten sie zacial,i nie da sie otworzyc.
Aaa DZis gin mi powiedzial ze prolaktyna nie cieknie mi z lepetyny tylko z ciala,to oznacza ze nie mam wyciekow,ani tym samym gozow,poprsotu musze ja tylko obnizyc,bez dodatkowych komlikacji.Moj mezus ma rybki 50/50% narazie czekam na @ ktora miala przyjsc wczoraj.Jak ja dostane ide na monitoring jajc
Milego dnia wszyskim obijajacym sie tak jak ja i wszystkim ciezko pracujacym

Witaj kindzia100 :-):-):-):-).

Musisz skopiować link od http:// do 50 i wtedy powinien sie otworzyć , niekiedy coś nie działa ale powinno być dobrze ;-)

Helloł dziewczynki:laugh2:

Ale żeście naskrobały:baffled: a jam mam wolny net, który jeszcze dodatkowo cos mi dziś muli wiec pół dnia czytanie miałam:laugh2:

A wogóle to byłam na chrzcinach u siostry, byłam chrzestną jej córci:tak: Boshe dziweczyny ile jest roboty przy dwójce maluchów:sick: przyjechałam padnięta. Pojechałam w sobote żeby pomóc sprzątać, gotować i zająć sie dzieciakami. Przy takich brzdącach 5 i 20 mies to człowiek nie ma ani chwili dla siebie:baffled: Jak bede miała fotki to wkleje, choć niema sie czym chwalić, bo wyglądałam tak se, nawet włosów nie ułożyłam ładnie bo nie było czasu... no ale wkleje.
A wogóle to zmieniłam kolor i obciełam włosy:szok: Miały być ciemny brąz a są czarne:baffled: i jestem troche zła, bo jak zwykle fryzjerka wypitoliła mnie źle i za krótko, no ale odrosną;-)

Odezwe sie może jeszcze wieczorkiem bo ide obiada gotować bo brzuchol daje znać ze głodny:laugh2:

Miłego dzionka dziewczyny:tak:

Isikora az mi ulzylo bo jak zobaczylam ile przybylo na bb to myslalam ze tylko ja siedze w pracy w taka pogode... witaj w klubie ;-)

Asialc wierze ze babcia bedzie jeszcze zdrowa!!! Trzeba byc dobrej mysli!!!

Ataata a juz myslalam ze zapomnialas o nas :-( To dawaj te fotki!!! A wogole to wprawiaj sie w opiece nad malymi bablami... bedziesz miala jak znalazl za 8 miesiecy ;-)

reklama
Dziewczynki moje, jesteście kochane. Ściskam Was wszystkie bardzo mocno i jeszcze każdą z osobna :-)

Byłam u Babci i tak mnie jedna pielęgniarka @#$#%&^%$, że jak wyszłam ze szpitala to aż się poryczałam :-(
Brak mi słów.... :-(

Do góry