reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej kobietki. Wpadłam na chwilkę (net cały dzień nawalał i nie mogłam nic pisać). Podbrzusze ciągnie, pochwa nadal piecze (podejrzewam jakieś małe zapalenie), ale ogólnie czuję się dobrze. Wybyczyłam się dzisiaj jak nic hehe

reklama
dzień dobry!

Dorotka, przecież to lenistwo dla zdrowia, więc wybaczone :-) a mam nadzieję,że to zakarzenie to nic takiego i szybko minie, zyczę samych przyjemności :tak:

Beatka, mały ma już 3 lata i właśnie wczoraj się zastanawiałam, że to szybko minęło a teraz to pewnie poleci jescze szybciej, więc faktycznie za nim się obejrzę,a już będą koleżanki i koledzy przychodzić na imprezki :tak: więc taka kolej rzeczy i trzeba to przyjąć:tak:

życzę miłego dnia wszystkim staraczkom, teraz pędzę na zakupy, potem troszkę mam pracy domowej i do usłyczenia wieczorkiem :tak:

pa pa

dzień dobry!

Dorotka, przecież to lenistwo dla zdrowia, więc wybaczone :-) a mam nadzieję,że to zakarzenie to nic takiego i szybko minie, zyczę samych przyjemności :tak:

Beatka, mały ma już 3 lata i właśnie wczoraj się zastanawiałam, że to szybko minęło a teraz to pewnie poleci jescze szybciej, więc faktycznie za nim się obejrzę,a już będą koleżanki i koledzy przychodzić na imprezki :tak: więc taka kolej rzeczy i trzeba to przyjąć:tak:

życzę miłego dnia wszystkim staraczkom, teraz pędzę na zakupy, potem troszkę mam pracy domowej i do usłyczenia wieczorkiem :tak:

pa pa

PS, a pogoda dziś do bani - ciemno, zimno i wieje, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :no:

Cześć

Wszystkim życzę miłego dnia, chociaż pogoda okropna.

Jarzębinko, teraz poleci jak z procy- 4,5,6,7 i 18 lat.....hahaha...... A jedynacy lubią towarzystwo i nie są wybredni- chłopiec czy dziewczynka, liczy się sztuka.

Widzicie mój suwaczek, jeszcze zostało 42 dni do staranek, a jak go robiłam było chyba 67 dni, czas leci niczym express.......hahaha........

Witajcie laseczki. Czuję się dobrze, tylko te pieczenie mnie drażni. Oby wszystko było ok.
Miłego dnia skarby moje

reklama
Beatka, o 18-stce to ja jeszcze nie myślę, to jeszcze kupa czasu, a mam nadzieje, że już za rok moje dziecie nie będzie jedynakiem ;-) a co do suwaczka, ja tutaj zawitałam jak żegnałaśmęża a za chwilkę będziesz go już witać, szybko zleciało ? :tak:

własnie kupiliśmy na allegro laptopika dla syna, aby nie rwał do naszego, będzie miał niespodzianke jak wróci od dziadków i mam nadzieję,że mu się spodoba :tak: w końcu jak mówił o takim marzy, więc zobaczymy :tak:

Dorotka, a kiedy masz jakąś wizytę u lekarza, może pomoże na twoje dolegliwości ? :confused:

Do góry