reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie dziewczynki. U mnie już trochę lepiej. Wczoraj poprostu miałam ciężki dzień, wszystko się chrzaniło w pracy i nie tylko. Dzisiaj wstałam z wiarą, że wszystko będzie ok. :-)

reklama
Witajcie dziewczynki. U mnie już trochę lepiej. Wczoraj poprostu miałam ciężki dzień, wszystko się chrzaniło w pracy i nie tylko. Dzisiaj wstałam z wiarą, że wszystko będzie ok. :-)
Pewnie, że będzie ok :-):tak::happy2:. Mam dla Ciebie Antiope pomysł na poprawę nastroju:tak:. Dzisiaj piątek, więc pakuj sie po pracy i ruszaj do Majki - ta mała słodycz na pewno poprawi Tobie humor na baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo gługo:happy2::tak:. Pozdrawiam:-)

dzień dobry bardzo!!!! :tak::tak:

witam się jeszcze raz z Wami i na tym wątku :tak:

a wogóle to napewno dzisiaj będzie lepiej, bo i dzień ma być słoneczny, wietrzny, ale słoneczny i tego słoneczka Wam życzę na codzień :-)

miłego dnia:happy2:

Moreme bardzo bym chciała pojechać do Majeczki, ale niestety to raczej niemożliwe. Po pracy idę na zajęcia na uczelnię, które trwają do 21. A jutro i pojutrze też mam zajęcia i na dodatek jeszcze muszę prace pisać. :-( Ale już niedługo będę miała wolne weekendy, to napewno pojadę. Pozatym może uda mi się urwać w ciągu tygodnia choć na chwilkę. Poprostu muszę wziąść jakąś działkę albo dom, który jest w pobliżu.

Bardzo dobry pomysł, udasz się w tę okolicę w celach służbowych;-):-), a przy okazji naładujesz akumulatorek:tak:. Mimo wszelkich przeciwności Antiope życzę dużo uśmiechu:-)

Laseczki wczoraj zrobiłam teścik. Jak na wieczorowy to obie krechy pojawiły się niemal jednocześnie, więc chyba nie mam już wątpliwości czy jestem w ciąży :-D
W związku z tym już dzisiaj przesyłam wam obiecane całkowicie zaraźliwe fluidki :tak:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
################################################################

A to test nr dwa:

Nie czuję się najlepiej, niepokoi mnie wczorajszy wieczorny spadek tempki, wiec zmykam disiaj do łóżka. Boję się o fasoleczkę

Laseczki wczoraj zrobiłam teścik. Jak na wieczorowy to obie krechy pojawiły się niemal jednocześnie, więc chyba nie mam już wątpliwości czy jestem w ciąży :-D

Nie czuję się najlepiej, niepokoi mnie wczorajszy wieczorny spadek tempki, wiec zmykam disiaj do łóżka. Boję się o fasoleczkę

i to jest bardzo dobra wiadomość, jeszcze raz GRATULACJE :-) , a że pogoda nas nie rozpieszcza :no: , to uważaj na siebie i życzę dużo słoneczka :-):happy2::-)

Cześć laseczki

U nas też zimno i wietrznie, brrrrrrrrrr.....:baffled::baffled::baffled:

:-D Altoids wysypka już przeszła, zobaczymy kiedy następnym razem się pojawi.

:-D Dorotko odpoczywaj i dbaj o siebie.:tak::tak::tak:

A ja sama w domu jestem, synek poszedł do swojej panny na ciastka i Picolo.:tak::tak::tak:

Altoids witaj:-)
Ja też mam dni starankowe, albo raczej maraton tym razem;-)
Kiedy masz zamiar testować?

witaj Moreme, no to czyli razem sie staramy.... Ja tez mam w sumie maraton, bo jestesm ciagle przeziebiona, mam mnostwo zaleglosci w pracy, i w ogole wszytsko, no i dni starankowe co drugi dzien, wiec tez juz jestem zmeczona.....
Nie wiem kiedy bede testosowac, staram sie troche wyluzowac z tym testowaniem, bo w drugiej polowie cyklu to ja na glowe dostane, a poza tym to ja strasznie ale to strasznie boje testowac, bo moze znow sie rozczaruje jak za kazdym razem....z reszta obiecalam sobie ze nie ma wczesniej testowania niz po terminie miesiaczki, wiec zaczekam do @....dzis mam 16 dzien cyklu, a miesiaczki mniej wiecej co 26-27 dni...
A Ty kiedy zaczynasz testowanko?:-) Trzymam kciuki Moreme bardzo, bardzo.....

reklama
Cześć laseczki

U nas też zimno i wietrznie, brrrrrrrrrr.....:baffled::baffled::baffled:

:-D Altoids wysypka już przeszła, zobaczymy kiedy następnym razem się pojawi.

:-D Dorotko odpoczywaj i dbaj o siebie.:tak::tak::tak:

A ja sama w domu jestem, synek poszedł do swojej panny na ciastka i Picolo.:tak::tak::tak:

Beatko- szybko synus zaczyna do dziewczynek chodzic......hihi, ale to jest slodkie....taki maly a juz na ciastko do kolezanki....
Ciesze sie ze odpedzilas wysypke, ;-).....rozumiem ze trenejesz, zeby w\krotce odpedzic glupia @.....

Dorotka
- slonce, lez w tym lozku i nie wychodz nigdzie, tempka nie martw sie na zapas, moze jestes oslabiona, jest zima itd, polez w lozku, odpocznij, zrelaksuj sie kochana...

Do góry