reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama
Dzieńdoberek:-):-)

Wpadłam się tylko zameldować bo znikam do poniedziałku. Jedziemy do dziadka na wieś trochę odpocząć:-):-)

Miłego weekendu

zapomniałam się pochwalić że dziś zaczęłam jeździć jeszcze na rowerze co by schudnąć:tak: w 40 min zrobiłam troszkę ponad 8 kilometrów :-) Jutro mam zamiar zrobić z 12 kilometrów i tak z dnia na dzień coraz to więcej :-) aż znów założę rozmiar spodni 40:zawstydzona/y:

Agata witaj w klubie rowerzystów....ja także śmigam rowerem, może kiedyś uda się nam spotkać na jakiejś trasie rowerowej:tak::tak::tak:
Dziś np mężuś jedzie autem, a ja rowerem na wiochę (około 20 km):-) O kondycję trzeba zadbać, lato tuż tuż....

Agata witaj w klubie rowerzystów....ja także śmigam rowerem, może kiedyś uda się nam spotkać na jakiejś trasie rowerowej:tak::tak::tak:
Dziś np mężuś jedzie autem, a ja rowerem na wiochę (około 20 km):-) O kondycję trzeba zadbać, lato tuż tuż....

Ciekaw tylko czy mi coś pomoże ten rower:confused: a 20 kilometrów chyba bym nie zrobiła:no: chociaż jak bym jechała sama swoim tempem :confused: hmm kto wie:cool2:

A ja dziś uciekam do Parku :tak: Razem z mężem idziemy ze znajomymi na piwko, tzn on idą na piwko a ja z dziećmi na soczek;-) :-) Jak będę wieczorkiem miała chwilkę to do was zaglądnę a jak nie to jutro po basenie się zamelduje :-) Miłego dnia życzę

Hej..
A ja mimo wczesnej pory jak dla mnie już nie śpię..:baffled: i czekam aż się mały obudzi więc do 10 mam wolne..hehe..
A co do rowerka.. hmm.. sam rower nie wpłynie na wygląd tak jak byście chciały ale pozytywnie wpłynie na kondycję.. Jazda na rowerze powoduje kształtowanie się mięśni ud i pośladków a co za tym idzie są one coraz ładniej ukształtowane a to oznacza, że zamiast celulitu owszem są mięśnie tyle, że rozmiar w biodrach i udach wcale się nie zmniejsza ale wręcz przeciwnie..:dry:
Ja od świąt postanowiłam brzydko mówiąc olać bliznę po cc i ćwiczę codziennie, do tego dieta no i dla psychicznej przyjemności krem na celulitis.. prócz tego oczywiście jeszcze długie spacery z wózkiem, w tempie (jak nie ma towarzyszy spacerowiczów) dość konkretnym:dry: Blizna owszem na początku dość konkretnie bolała, zaczynały się nawet widoczne zmiany ale teraz już nic nie boli, nic nie ciągnie, nie piecze i nawet na zewnątrz coraz ładniej wygląda.. Co prawda efektów na sobie tego "dbania o figurę" nie widzę.. :baffled: wręcz przeciwnie.. mam wrażenie, że jest gorzej.. ale cóż.. nie poddaję się..:cool2: i tak od kilku lat..:-p

reklama
Aaa... Niuńka.. pamiętasz o płycie dla mnie na spotkanie..:confused: I daj znać czy wolisz bym Ci płytę odkupiła czy mam Ci oddać kasiorkę.. jeśli płyta to daj znać jaka czy CD R czy DVD R..

Do góry