reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama
Oj tak tego zimnego piwka to wam bardzo zazdroszczę:-( mam tak ochotkę na piwko że wam mówie:tak: czasami od męża małego łyczka wezmą bo bym chyba nieusneła:-D ale nie wiecej bo bym dziecko upiła:laugh2:
To co ma się rozumieć że jakieś piwko obalimy :confused::confused::confused::confused:
Bo ja to taki utajniony piwosz, tylko ci......
Agata, a specjalnie dla ciebie bezalkoholowe przyniose:tak::tak::tak::-)

Agata, mi się podoba ten pierwszy:-)
Termin, godzina i miejsce pasują:tak:
Mariola a nie masz takich pokrowców na butle, utrzymujących temperaturę ( nie wiem jak one się fachowo zwą)?
Z tym piwkiem to u mnie tak jak u Agaty, parę łyczków od męża i to wszystko:-( najwyżej weźmiemy jedno małe na spółę hihi:-)

Widze że bezalkoholowe i dla Aguli trza przytargać :tak:;-)

Mariola świetny wybór:tak::tak::tak: Oby przyniósł szczęscie:tak:

A teraz mówię dobranoc:-)

Agnieszka niech i moje dziecko zobaczy co to mleko z cyca.. On już pewnie nie pamięta jak to było ciągnąc mamine mleczko..:baffled:

Agata :-)
xmamuska to Agata
Fanti to Mariola

HAHAHHAHHAHAHAHAH........sikam
Wpadłam jeszcze na momencik i sikam.....z własnej głupoty:-p:-p:-p:-p

Matko....mówiłam, ze nie kojarze, ale po takiej wtopie juz chyba nigdy nie zapomne:-);-):tak: waszych imion...
a więc AGATO!! wybrałas naprawdę fajny diadem:tak::tak:

reklama
HAHAHHAHHAHAHAHAH........sikam
Wpadłam jeszcze na momencik i sikam.....z własnej głupoty:-p:-p:-p:-p

Matko....mówiłam, ze nie kojarze, ale po takiej wtopie juz chyba nigdy nie zapomne:-);-):tak: waszych imion...
a więc AGATO!! wybrałas naprawdę fajny diadem:tak::tak:

:laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D

Dziękuje bardzo :-)mam nadzieje że bedzie równie dobrze wyglądał na mojej głowie :-)

Do góry