reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Niuńka ja także się cieszę strasznie na nasze spotkanie..:-):-):-) już obmyślam jak to zrobić z jedzeniem małego bo mikrofali nie zabiorę z sobą a mleko jakoś przygotować muszę.. hehe.. ale damy radę.. najwyżej ta mama co będzie miała najwięcej pokarmu małego mi nakarmi..;-):-p;-) Ależ nam będzie dobrze.. jedna nakarmi mi dziecko, inna weźmie Adasia do wózka.. a my się piwka napijemy..:cool2: A te mamusie co karmią to niestety..:-p
A właśnie Niuńka co z Twoim imieniem??:confused:

Mariola ja zabieram porcję mleka w butelce i ciepłą wodę w termosie (to tak na wszelki wypadek), bo z moim pokarmem to wielka niewiadoma - albo jest albo go nie ma.
A co do piwka - hmmmm, ja się też piszę, ale na bezalkoholowe ;-) rzecz jasna.

reklama
Hej laseczki..
Ależ miałam dziś wesoły dzień.. cały dom ludzi.. fajnie..:tak: Teraz mąż usypia małego więc nie kręcę się tylko korzystam z momentu na bb..
Co do spotkania.. hmm.. myślę, że jak będzie padało czy będzie zimny wiatr to chyba nie uda nam się za bardzo to spotkanie.. wtedy chyba na inny dzień przełożymy.. bo co to za przyjemność jak każda z nas będzie się kuliła z zimna i kombinowała by dzieci nie przewiało..:baffled: Karmienie w takim momencie też nie będzie proste.. a do kawiarni z dzieciakami nie pójdziemy..:dry: Ale miejmy nadzieję, że po niedzieli będziemy mieli już lato..:cool2:

Agata a wrazie gdyby co, to będziesz karmić Julę w plenerze?

Jeżeli zajdzie taka potrzeba to jak najbardziej :tak: raz już w parku miałyśmy piknik cyckowy :tak:ale to na placu zabaw, tam same mamusie z dzieciaczkami były więc było oki:tak: gorzej jak by bardzo wiało to bałabym się żeby piersi nie przewiać, ale to jakoś bym pieluszką okryła,jak mus to mus:eek:

zapomniałam się pochwalić że dziś zaczęłam jeździć jeszcze na rowerze co by schudnąć:tak: w 40 min zrobiłam troszkę ponad 8 kilometrów :-) Jutro mam zamiar zrobić z 12 kilometrów i tak z dnia na dzień coraz to więcej :-) aż znów założę rozmiar spodni 40:zawstydzona/y:

reklama
zapomniałam się pochwalić że dziś zaczęłam jeździć jeszcze na rowerze co by schudnąć:tak: w 40 min zrobiłam troszkę ponad 8 kilometrów :-) Jutro mam zamiar zrobić z 12 kilometrów i tak z dnia na dzień coraz to więcej :-) aż znów założę rozmiar spodni 40:zawstydzona/y:

Ale się z Ciebie sportsmenka zrobila na całego:tak: :-) ja mogę sobie pozwolić jedynie na spacer z Majką, bo nie miał by się kto nią zająć w tym czasie:-( A Ty z kim zostawiasz dziewczynki?

Do góry