Ale się z Ciebie sportsmenka zrobila na całego :-) ja mogę sobie pozwolić jedynie na spacer z Majką, bo nie miał by się kto nią zająć w tym czasie:-( A Ty z kim zostawiasz dziewczynki?
Z mężem :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale się z Ciebie sportsmenka zrobila na całego :-) ja mogę sobie pozwolić jedynie na spacer z Majką, bo nie miał by się kto nią zająć w tym czasie:-( A Ty z kim zostawiasz dziewczynki?
No to dobra Agata, jakby co, to razem będziemy świecić cycami w parku:-)
zapomniałam się pochwalić że dziś zaczęłam jeździć jeszcze na rowerze co by schudnąć w 40 min zrobiłam troszkę ponad 8 kilometrów :-) Jutro mam zamiar zrobić z 12 kilometrów i tak z dnia na dzień coraz to więcej :-) aż znów założę rozmiar spodni 40
Agata witaj w klubie rowerzystów....ja także śmigam rowerem, może kiedyś uda się nam spotkać na jakiejś trasie rowerowej
Dziś np mężuś jedzie autem, a ja rowerem na wiochę (około 20 km):-) O kondycję trzeba zadbać, lato tuż tuż....