reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama
Dzieńdoberek:-):-)

Wpadłam się tylko zameldować bo znikam do poniedziałku. Jedziemy do dziadka na wieś trochę odpocząć:-):-)

Miłego weekendu

zapomniałam się pochwalić że dziś zaczęłam jeździć jeszcze na rowerze co by schudnąć:tak: w 40 min zrobiłam troszkę ponad 8 kilometrów :-) Jutro mam zamiar zrobić z 12 kilometrów i tak z dnia na dzień coraz to więcej :-) aż znów założę rozmiar spodni 40:zawstydzona/y:

Agata witaj w klubie rowerzystów....ja także śmigam rowerem, może kiedyś uda się nam spotkać na jakiejś trasie rowerowej:tak::tak::tak:
Dziś np mężuś jedzie autem, a ja rowerem na wiochę (około 20 km):-) O kondycję trzeba zadbać, lato tuż tuż....

Agata witaj w klubie rowerzystów....ja także śmigam rowerem, może kiedyś uda się nam spotkać na jakiejś trasie rowerowej:tak::tak::tak:
Dziś np mężuś jedzie autem, a ja rowerem na wiochę (około 20 km):-) O kondycję trzeba zadbać, lato tuż tuż....

Ciekaw tylko czy mi coś pomoże ten rower:confused: a 20 kilometrów chyba bym nie zrobiła:no: chociaż jak bym jechała sama swoim tempem :confused: hmm kto wie:cool2:

A ja dziś uciekam do Parku :tak: Razem z mężem idziemy ze znajomymi na piwko, tzn on idą na piwko a ja z dziećmi na soczek;-) :-) Jak będę wieczorkiem miała chwilkę to do was zaglądnę a jak nie to jutro po basenie się zamelduje :-) Miłego dnia życzę

Hej..
A ja mimo wczesnej pory jak dla mnie już nie śpię..:baffled: i czekam aż się mały obudzi więc do 10 mam wolne..hehe..
A co do rowerka.. hmm.. sam rower nie wpłynie na wygląd tak jak byście chciały ale pozytywnie wpłynie na kondycję.. Jazda na rowerze powoduje kształtowanie się mięśni ud i pośladków a co za tym idzie są one coraz ładniej ukształtowane a to oznacza, że zamiast celulitu owszem są mięśnie tyle, że rozmiar w biodrach i udach wcale się nie zmniejsza ale wręcz przeciwnie..:dry:
Ja od świąt postanowiłam brzydko mówiąc olać bliznę po cc i ćwiczę codziennie, do tego dieta no i dla psychicznej przyjemności krem na celulitis.. prócz tego oczywiście jeszcze długie spacery z wózkiem, w tempie (jak nie ma towarzyszy spacerowiczów) dość konkretnym:dry: Blizna owszem na początku dość konkretnie bolała, zaczynały się nawet widoczne zmiany ale teraz już nic nie boli, nic nie ciągnie, nie piecze i nawet na zewnątrz coraz ładniej wygląda.. Co prawda efektów na sobie tego "dbania o figurę" nie widzę.. :baffled: wręcz przeciwnie.. mam wrażenie, że jest gorzej.. ale cóż.. nie poddaję się..:cool2: i tak od kilku lat..:-p

reklama
Aaa... Niuńka.. pamiętasz o płycie dla mnie na spotkanie..:confused: I daj znać czy wolisz bym Ci płytę odkupiła czy mam Ci oddać kasiorkę.. jeśli płyta to daj znać jaka czy CD R czy DVD R..

Do góry