- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam,
Nie wiem czy watek jeszcze "zyje",ale chcialabym sie przylaczyc -jestem z Opola. Mam (jak widac ponizej ;-)) dwojke chlopaczkow-Maciusia z grudnia 2004 i "siwezutkiego" Grzesia z lipca 2007r
Pozdrawiam wszystkie opolskie mamusie!!!:-)
Nie wiem czy watek jeszcze "zyje",ale chcialabym sie przylaczyc -jestem z Opola. Mam (jak widac ponizej ;-)) dwojke chlopaczkow-Maciusia z grudnia 2004 i "siwezutkiego" Grzesia z lipca 2007r
Pozdrawiam wszystkie opolskie mamusie!!!:-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No, faktycznie wątek podupadł ale mozna to nadrobić
Moja Oliwianka ma już prawie 11 miesięcy :-), powoli zaczyna chodzić.
Poza tym nadal mieszkam w Głubczycach i nic się nie zapowiada, żeby miało się to zmienić.
Zaczęłam też studia, pedagogikę resocjalizacyjną (zaocznie, 3-letnie) w Raciborzu, także co drugi weekend mam zajęty, a z Potworkiem zostaje tatuś ;-).
No i jak wątek odżyje, pojawią się mamusie z opolskiego, to może wiosną uda nam się zorganizować jakiś sabat mam z Opolszczyzny ??
Moja Oliwianka ma już prawie 11 miesięcy :-), powoli zaczyna chodzić.
Poza tym nadal mieszkam w Głubczycach i nic się nie zapowiada, żeby miało się to zmienić.
Zaczęłam też studia, pedagogikę resocjalizacyjną (zaocznie, 3-letnie) w Raciborzu, także co drugi weekend mam zajęty, a z Potworkiem zostaje tatuś ;-).
No i jak wątek odżyje, pojawią się mamusie z opolskiego, to może wiosną uda nam się zorganizować jakiś sabat mam z Opolszczyzny ??
potworek.pl
Oj, wątek podupadł, więc podbijam, może mamy z opolszczyzny pojawią się tu znowu .
potworek.pl
asiulinka, a właśnie miałam Cię zagdnąć na "mamach siedzących w domu" ;-) bo zobaczyłam że jesteś z Opola :-).Bo ja mieszkam dokładnie 64 km od Opola, w Głubczycach .
A w Opolu mieszkałam przez rok, kiedyś, jak studiowałam ;-).A mieszkałam na starym ZWMie, na Bytnara.Zawsze mi się to miasto podobało
A w Opolu mieszkałam przez rok, kiedyś, jak studiowałam ;-).A mieszkałam na starym ZWMie, na Bytnara.Zawsze mi się to miasto podobało
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.