reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może ktoś z OPOLSZCZYZNY???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Mamuśki
Od trzech lat mieszkam w Anglii, ale sercem jest z Wami. Pochodzę z Głuchołaz, kilka lat mieszkałam w Opolu. Tęsknie za znajomymi miejscami. Widzę, że dawno tutaj byłyście. Szkoda, że taka cisza:-:)-(.
Pozdrawiam

reklama
Witam,
Nie wiem czy watek jeszcze "zyje",ale chcialabym sie przylaczyc -jestem z Opola. Mam (jak widac ponizej ;-)) dwojke chlopaczkow-Maciusia z grudnia 2004 i "siwezutkiego" Grzesia z lipca 2007r:-D
Pozdrawiam wszystkie opolskie mamusie!!!:-):cool2:

No, faktycznie wątek podupadł ale mozna to nadrobić :tak:
Moja Oliwianka ma już prawie 11 miesięcy :-), powoli zaczyna chodzić.
Poza tym nadal mieszkam w Głubczycach i nic się nie zapowiada, żeby miało się to zmienić.
Zaczęłam też studia, pedagogikę resocjalizacyjną (zaocznie, 3-letnie) w Raciborzu, także co drugi weekend mam zajęty, a z Potworkiem zostaje tatuś ;-).
No i jak wątek odżyje, pojawią się mamusie z opolskiego, to może wiosną uda nam się zorganizować jakiś sabat mam z Opolszczyzny :-D??

Witam obecnie mieszkam w Legionowie kolo Warszawy ale pochodze ze Strzelec Opolskich :tak: Tu tez urodzilam swoich dwojke dzieciaczkow.

hej
ja jestem z Opola i jestem mamą trzymiesięcznego Maciusia
chętnie dołaczę do Was :)

Witaj Aniulka. Z jakiej dzielnicy jestes? Ja mieszkam na malince. Moze spacerujemy "razem" i nawet o tym nie wiemy?:-)
Pozdrawiam.

asiulinka, a właśnie miałam Cię zagdnąć na "mamach siedzących w domu" ;-) bo zobaczyłam że jesteś z Opola :-).Bo ja mieszkam dokładnie 64 km od Opola, w Głubczycach :tak:.
A w Opolu mieszkałam przez rok, kiedyś, jak studiowałam ;-).A mieszkałam na starym ZWMie, na Bytnara.Zawsze mi się to miasto podobało :tak:

Inna ja kiedys (zanim wyszlam za maz) mieszkalam tez na ZWMie -na Hubala.:-)
A mnie osobiscie srednio sie Opole podoba, ale w sumie, to nie mieszkalam nigdzie indziej, wiec nie mam porownania.:-)

reklama
A ja mieszkalam w Strzelcach Opolskich. A Opola nigdy nie lubilam jakos mnie nie przekonalo. Za to wuielbiam Wrocław :-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry