reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może ktoś z OPOLSZCZYZNY???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zgłaszam sie po raz drugi... teraz najczęściej jestem na forum przyszłe majowe mamusie, bo dziś mam termin porodu ale chyba bedzie ze mnie czerwówka. Pozdrawiam. asiulinka i aniulka01 to kiedy się spotykamy na spacerku. Ja będę jutro w parku na zwmie z okazji Dnia Dziecka:-)
Kerry niestety nie spotkałyśmy się, bo my byliśmy w Prudniku na Rajdzie Maluchów.:-)Ale mam nadzieję, że jeszcze nic straconego i się kiedyś spotkamy.:tak::-)
No i szybkiego i bezbolesnego rozwiązania.:tak::-D

Adiva a z jakiej części Opola jesteś?

reklama
A ja z Malinki przybywam :-)

I tak szukam jakiś "sąsiadek" :-) osób które są o pewne doświadczenia mądrzejsze ode mnie....

I tak szukam jakiś "sąsiadek" :-) osób które są o pewne doświadczenia mądrzejsze ode mnie....
Możesz na mnie liczyć...to moze jakieś spotkanie zorganizujemy ...spotkanie babyboomowych opolanek:-) Pozdrawiam miłego dnia!!!!!

Hejka dziewczyny cos dlugo nie zagladalam na ten watek.Myslalam ze juz padl pare razy sparwdzalam byla cisza:(.Co tam slychac u was ??
inna_22 co u ciebie jak tam se zyjecie ??.
U nas czas leci dzieci biegaja broja .Pogoda Fajna wiec caly czas spedzaja na podworku za 9 dni lecimy na upragniony urlop do Polski do Opola miedzy innymi:).Ja nie bylam w Polsce 14 mies moj maz juz 20 mies cieszymy sie jak dzieci ze w kocnu udalo nie nam zaplanowac urlop w Polsce.Pozdrawiamy

Iwka, no wcale się nie dziwię, że po takiej długiej nieobecności cieszycie się jak dzieci na urlop w Polsce ;-)

My sobie żyjemy jakoś powolutku do przodu ;-)

I tak nieśmiało wtrącę - opolszczyzna to nie tylko Opole, więc nie zpomnijcie przy okazji organizowania spotkania babyboomowych Opolanek o mnie :-p;-)

Ja też mieszkam na Malince (na Piotrkowskiej).:-)

Iwka super, że w końcu udało Wam się wybrać do Polski. Życzę udanego pobytu.:-)

Inna nie martw się nie zapomnimy o Tobie.:tak:A ja szczególnie.;-):rofl2:

Juz się poprawiam: spotkanie jak najbardziej dla wszystkich opolszczanek a nie tylko opolanek;-)

hejka
Dziewczyny spotykacie sie gdzies moze jak bede w Opolu moze uda mi sie wyskoczyc na spotkanie .Macie jakies regularne spotkania moze w praku na ZWM he bedziemy u dzidakow na zwmie :).Pozdrawiam

hejka
Dziewczyny spotykacie sie gdzies moze jak bede w Opolu moze uda mi sie wyskoczyc na spotkanie .Macie jakies regularne spotkania moze w praku na ZWM he bedziemy u dzidakow na zwmie :).Pozdrawiam
nie nie było jeszcze spotkania. Na jak długo przyjeżdżacie do Polski? Bo ja bym potrzebowała tak z dwa tygodnie, myślę że do końca tygodnia urodzę a potem tak tydzień odczekam zanim sie wybiorę na spacerek. A ile NAS JEST? Może założę wątek z taką listą na którą będziemy się wpisywać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam
My przylatujemy na 2 tyg do Polski.13 czerwca juz bedziemy .
kerry1 dobry pomysl z tym watkiem bedziemy wiedziec ile nas jest i skad dokladnie jestesmy :).Pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry