reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A ja rosnę...Wzrost i waga czerwcowych bobasków.

4985 :szok: to faktycznie nie może być inaczej jak teraz 17:-)
wiedziałaś przed porodem ze duży się urodzi??

nie wiedzialam:) i dobrze :) 3 tyg przed porodem ważył wg usg 3150 więc max spodziewalam się 4 kg, a tu syneczek mamusię i cała porodówkę zaskoczył:)

izia_tcz - to nasze chłopaki prawie równi:) buty rozm. 26 latem pewnie sandalki 27, może wkońcu uda nam sie spotkać?

reklama
anik też mam taką nadzieję może uciekniesz trochę z miasta do mnie na wieś szczególnie w czasie euro:tak:

reklama
Krzysiek dziś wieczorem goły waga 11,8kg wzrost nie wiem ale jest wysoki (wszyscy tak mówią zresztą rówieśnika przerasta o głowę-chłopiec młodszy 2 dni a od chłopca starszego o pół roku jest wyższy o jakieś 2-3 cm) ubrania dawno nosi na 92 czasami nawet 98, za to wszystkie spodnie z niego spadają więc kupuje już tylko takie z gumką i guziczkiem do zwężania albo w dresy nawlekam dodatkową gumkę :)

Do góry