reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga I Wzrost Naszych Maluszków

Dawno zapomniany watek:)
Wiem, ze teraz dzieciaki coraz wieksze roznice miedzy soba wykazuja i to normalne, ale ciekawa jestem; duzo Wam Grudniaki podrosly przez zime?
U nas oczywiscie pomiary domowymi sposobami wiec moga byc jakies niescislosci, ale Kaya ma teraz jakos tak 100-102cm i wage ok 16kg +/- 0,5 kg.... Po ciuchach widze, ze podrosla, a zwlaszcza po pizamkach, bo wszystkie sie jakies kuse porobily:-D
Ogolnie sie ciesze ze nie jest chudzinka, ale pyza tez nie jest wiec jak dla mnie proporcje ma bardzo w porzadku;-)

reklama
Katka, musialo sie dziecko jakos grzac w te mrozy:) Nasza to troche w przedszkolu sie wybiega nawet zima, ale wiadomo ze co na powietrzu , to na powietrzu, a poza tym z takimi wymiarami to apetyczne zdrowo wygladajace kobietki:) Dziewczyny, a chlopcy to Wam jak deby rosna! Wow!:D

o matko!!!!!!!!!!

to moj Paweł jest malutki przy waszych pociechach.. no ale noz...ja kurdupel, v kurdupel hehehehe

paweł wazy 16 kg i ma 98 cm

Viki, Pawelek wcale nie taki malutki:) ,a 2 czy 3 cm w jedna czy druga strone to niewiele:tak: A poza tym to Kubus Majoszkowy zawyza srednia hehe:-D - Naprawde kawal chlopa, Kasiu:tak:

reklama
ja tez zmierzyłam mojego mufinka;-)
wyszło-102cm
jak mój Krzysio stał ostatnio przy Kubusiu to róznica była gdzies pół głowy:szok: Majoszek wyglada jakby mial ok.5 lat:-)
:-)

reklama
Do góry