reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co z piersiami?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj to ja przy Was się chowam! Z moim 70A sprzed ciąży nie mam co startować. teraz może urosły do B? A zostały mi dwa staniki, które przed ciążą były za duże i teraz w zupełności wystarczają, bo w domu chodzę bez. Zatem ten wydatek mi odpadł. A jeśli chodzi o siarę to czy któraś wie czy jej wcześniejsze pojawienie ma jakiś związek z ilością pokarmu? Bo u mnie jeszcze nic nie widać i te małe piersi... Może za małe do karmienia?

reklama
Alez Olu, nie zamartwiaj się takimi rzeczami! Wielkosc pokarmu nie ma nic wspólnego z woelkoscią piersi:)Absolutnie!
Na laktację maja wpływ rózne rzeczy, stres, jakies zapalenie piersi i inne choroby, ale nie wielkosć piersi. A Ty jestes zdrowa jak ryba, tylko musisz bardzo uważac na siebie!

Głowa do góry! ;D

Wielkość cycuszków nie ma wpływu na karmienie bobasa. Tak jak pisała Lidia wpływa na to wiele czynników. W ciąży z Wiwi siara pojawiła się u mnie podczas porodu, więc głowa do góry. Zadbaj troszkę o wielkość sutek i wszystko będzie dobrze. A jak się nie uda to nie jest to żadna tragedia - są butelki i mieszanki, których nie trzeba gotować. Wiwi karmiłam tylko dwa razy jak wyszła ze szpitała. Jak wiecie była chora i dostałam ją do domku jak miała prawie trzy tygodnie i w szpitalu podawali jej butle więc mała mnie olała. Trochę płakałam, ale jak widziałam jej szczęśliwą twarzyczkę przy butli to odpuściłam. Pierwsze butelki podawał jej mąż a ja wyłam w łazience - i to był błąd, trzeba było ją przytulić i karmić. Nie wiem jak będzie z Miłoszkiem - mam nadzieję, że będzie wolał cycuszki, w końcu to chłop.

No dokładnie - wielkość nie ma nic do rzeczy. Jak pisałam moja kumpela ma duuuze D i miała za mało pokarmu.
Olu, mogę Cię pocieszyć, że też nie mam gigantów. Zawsze było A, teraz jest B. I wydaje mi się, że dadzą radę w karmieniu bobasa :)

Buziaki

Pewnie, że dasz radę, najważniejsze to nastawić się na to psychicznie

u mnie piersi nie zmienily rozmiaru, tylko brodawki sie powiekszyly :)
moj synus jak je ostatnio zobaczyl to powiedzial - ale duze cycuchy :)
siary jeszcze nie mam ale i ole pamietam w pierwszej ciazy tez przyszla dosyc pozno; i nie mialo to zadenego wplywu na karmieni michala;
skonczylam definitywn ie z cycem jak maly mial 1,5 roku :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry