reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co z nasza waga?

oj ja nie :no: niestety ja ciaze zaczynalam z waga 60,5 przy wzroscie 163/4 moze jaks gruba nie bylam aler taka szczuplutka jak lil kate czy madzik to nie pamietam kiedt taka bylam chyba w podstawowce i na ppoczatku liceum

reklama
No cóz, ja na początku ciąży wagę miałam podobną, ale wzrostu 20 cm wiecej. Wiec to, że przytyłam juz 15 kg cały czas traktuję z przymrużeniem oka. Mam nadzieję, że moje skłonności do chudnięcia szybko po porodzie powrócą.
Mam taki plan, żeby mi mąż do szpitala przyniósł po porodzie moje ulubione spodenki sprzed ciąży. Ha! Na pewno w nie nie wejdę, więc w zapasie będą też te ciążowe, ale chociaż przymierzę sobie, bo już tak za nimi tęsknie... A to chyba będzie dla mnie najlepszy bodziec do szybkiego odchudzenia tyłeczka;-) .
Co do wymiarów: 105/107/107. No nie są to wymiary modelki...:no:

świeżo zważone 72.3, wiec 1.1kg wiecej, od ostatniego wazenia. I 99cm w brzuszku :) łącznie 10.8kg od testu, i ok. 8.3 od faktycznego zajscia w ciaze. niby nie tak zle przy moim wzroscie (177cm)

no ja już od początku prawie 15 na plusie, ale sie nie przejmuję bo wszyscy uważają że nie widać;-)

Tycia to ty faktycznie za dużo nie przybrałaś...:-)
Ja zaczynam się martwić moim przyrostem wagi...bo podobno teraz się najwiecej przybiera...w pożniej dzidziuś urodzi sie ze 3,5kg, lożysko + wody ok 4kg...a co z reszta?? a ja juz mam przwie 14 kg na plusie.A przy takiej figurze jaką miałam to bedzie widać....och!!!Wiosna bede musiała się wziać za siebie:-D :laugh2:

eh mysia23 damy radę :tak: , przy dzidziusiu na pewno to tak szybko zleci że nawet nie zauważymy jak będziemy znów wyglądać pięknie;-)

reklama
Do góry