reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

reklama
a ja jestem uchachana od ucha do ucha bo za tydzień przylatuje moja psiapsiółka przebywająca teraz w anglii. Nie widziałysmy sie prawie rok i w końcu jej bejbika zobaczę :-) Ależ sie cieszę :-D Więc najblizsze weekendy czekają mnie bardzo intensywne :-):tak:

Marti ale masz fajnie i wiem co czujesz ja swojej psiapsiółki tez nie widziałam rok i teraz w styczniu byłam u niej z córcia 10 dni nagadać się nie mogłyśmy :) było super
życzę żeby i Wasze spotkanie było udane:)

marti no rewelacja. fajnie tak czekac na kogos bardzo, tęsknic za wspolnymi pogadankami. super. rozumiem, ze znikniesz nam na ten czas?:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Szerlock no co ty ;-) Za wami jeszcze bardizej bym tęskniła :-D:-D:-D Czekają mnie upojne weekendy, jak narazei w planach dwa, pomijając najbliższy, ale dla BB muszę znaleźć czas, nie innej opcji :-D;-)Co prawda akurat w weekendy mam najwiecej czasu na BB a teraz bede go musiała wyskrobać wiecej w tygodniu i tyle, bo takto w tygodniu to tylko czasem cos maznę na szybko :sorry2:A tak serio to czasem mam wrażenie ze jestescie mi bliższe niż co poniektórzy znajomi :confused:

nie zniknie bo potem by sie nie odnalazla na forum - tyle by miala zaleglosci :-p

Ale super ze przyjezdza i bedziesz miala rozrywke :-)
Ja mialam rozrywke dzis bo bylam z Jasiem u mojej przyjaciolki - tej co bedzie majowka 2008 (ma termin o dwa dni pozniej niz ja mialam :-D) No i u niej poogladalam te wszytskie malenkie ubranka - az nabralam ochoty na noworodka :-D

mnie tez serce prosi o maluszka, ale rozum króluje i na razie nie będzie potomstwa:-D

marti bardzo miłe to, co piszesz:tak:

Marti, rozumiem twoją radość, ponieważ ja mam bliską przyjaciółkę w Anglii i też jak przylatuje do Polski, to ona jest dla mnie jak V.I.P.!!!! Tęsknota, brak rozmów na zywo i śmiech na żywo ... to coś wspaniałego! życzę samych miłych chwil :-):-):-)

reklama
Do góry