reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

no ta sie pochwale moim pierwszym od ciaży wyjsciem do lokalu, do ludzi:-D:-D:-D. ubawiłam sie bardzo, tańczyłam tyż, piwo piłam, wino piłam i rano kaca leczyłam, ale to przez to ogrzewanie w blokach, bo u nas jak w domu piłam cos to nigdy nie miałam takiego kaca, wcale nie mialam. mały został z teściowa i darł jej sie przez 1,5h od godz. 22, czyli jak ledwo zdązylismy wyjsc i nie chciala dzwonic po nas, bo mowi, ze pierwszy raz wyszłam i co mam mi psuc zabawe. darcie było bez łez, czyli nic sie nie dzialo, ale nie wiemy czemu płakał. nam tez nie raz nagle sie rozryczy, ale kurde 1,5h to jeszcze nie płakał, bo ja mu zaraz cyca dawałam po dłuższej chwili.

wracając do tematu - to słuchajcie normalnie kawalerow to chyba ze 3 mnie podrywalo myślałam, ze padnę:-D:-D:-D:-D

reklama
szerlock - super ze poszalałas - no i powodzenie nono pogratulowac

Ja w niedziele szlałam po sklepach efekt kurtka sztruksowa, bluzka czarna z dł rekawem w kwiatki (haft i dziurka) dwie bluzki z krótkim rekawkiem jedna w paski biało czarne a druga zółta jak słoneczko no i do kolekcji majtaski (bawełniane - w paski kwietki i jakies wzorki).
A w piatek na spotkanie klasowe :)

A ja dzisiaj rysowałam :-D. Po raz pierwszy od kiedy zaszłam w ciążę :-). Niestety zdolność nieużywana obraża się na nas i nas opuszcza i nie wychodzi mi tak dobrze jak kiedyś :baffled: ;-/. No ale może uda mi się znów troche ćwiczyć :-D
A jak wam się podoba mój avatarek? przerobiłam wszystko tylko nie kolor oczu, taki mi ładny na zdjęciu wyszedł :-D.

odkąd sie pojawił twoj avatar to sie zastanawiam jak jest zrobiony, bo widzę, ze ty tam jestes, ale nie myślałam, ze to rysunek twoj. bardzo, bardzo ładny..i jeszcze cos, jak juz sie poczujesz pewnie w tym z powrotem to moze zaczniesz na tym zarabiac? na allegro sa takie oferty, ze dasz fotke, a oni pieknie narysują. to są świetne rysunki i zawsze cos innego, wyjątkowego na prezent. jakby co to mozesz na mnie poćwiczyć:-)

Nie narysowałam go, tylko przerobiłam na kompie ze zdjęcia :-). No a rysowanie ze zdjęć wymaga umiejętności uchwycenia podobieństwa, która mi padła kompletnie :-/

łe no to masz jeszcze troche czasu na ćwiczenia, bo ja chcecie druga dzidzie to potem będzie zupełnie trochę czasu na to:-D:-D:-D

Nie narysowałam go, tylko przerobiłam na kompie ze zdjęcia :-). No a rysowanie ze zdjęć wymaga umiejętności uchwycenia podobieństwa, która mi padła kompletnie :-/

Kluliczku a w jakim programie graficznym? Bo szukam jakiegoś fajnego programu, gdzie można różne cuda wyczyniać. Kiedyś widziałam piękne zdjęcie czarno-białe z wyjątkiem oczu i zastanawiam w jakim programie takie efekty się uzyskuje.

reklama
ewitko- dobry jest program ( bo prosty:-D) Photofiltre
ale Kluliczek- powiedz co ty używasz?:sorry2:

Do góry