reklama
Kluliczek
Babka z laską
Ja używam co podleci pod łapkę, avatar to corel photo paint bodajrze. Ale Photofiltre o ile dobrze kojarze jest też fajny i darmowy .
zielono_mi
Fanka BB :)
Photoscape jeszcze fajny z tych darmowychno i photoshop oczywiscie
super że impreza się udała:-)A ja wczoraj byłam na imprezce - było super nagadałam sie wysmiałam A mój mąz uspił sam naszego synka
gratuluje ja też ostatnio nabyłam nowe pantofelki:-)A ja zapomniałam się pochwalić, kupiłam se butki w poniedziałek.
mysz1978
Fanka BB :)
kurcze - a ja wlasnie nie mam butow, an iwlasciwie spodnicy tez nie mam :-( W zeslzym roku na Weilkanoc byl luzik bo mialam brzuch i moglam sie ubrac jak chce byle wygodnie... Teraz przyjezdzaja moi rodzice i mama zacznie znowu marudzic ze nie potrafie sie ubrac
reklama
zrobilam sobie akryle na to wesele co mialam i powiem wam, ze to taki szit, ze ja rezygnuje. co prawda wyglada to slicznie, nie powiem, ale ani sie porzadnie podrapac, ani sorka du...wytrzec, a juz nie mowie o tym jakiego guza zrobilam kacperkowi na glowie tymi szponami, az siny byl. kacpra chcialam ratowac przed upadkiem i sie rzucilam z lapami i prosto w glowe go uderzylam tym badziewiem. nie mam długich. mam takie naturalne, bo nie chcialam takich pyd na palcach, bo juz w ogole bym zginela. guzika zapiac nawet nie moge, puszki otworzyc, skarbonki.
z innych zakupow to polecam nowy tusz astora. do moich super chudych i krotkich rzes jest kól ale nie chce mi sie po niego isc, takie srebrne opakowanie
z innych zakupow to polecam nowy tusz astora. do moich super chudych i krotkich rzes jest kól ale nie chce mi sie po niego isc, takie srebrne opakowanie