reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

jA UZYWAM PICASSE I TEZ JEST FAJNA...
A dla siebie zrobie cos w poniedzialek.Ide do fryzjera;-)
A jutro szukam dalej botków.Niestety 36 rozmiar jest na mnie za duzy.do dupencji takie giry.bo tam sie mieszcza akurat

reklama
ja używam Picassy i Photofiltre i wystarczają mi w zupełności i są po polsku!!!;-)

Nato kupiłam właśnie pantofelki. Takie zwykłe, nieduży obcas, czarne, okrągłe noski. W CCC z kolekcji Sarah Korn czy jakoś tak.

kurcze - a ja wlasnie nie mam butow, an iwlasciwie spodnicy tez nie mam :-( W zeslzym roku na Weilkanoc byl luzik bo mialam brzuch i moglam sie ubrac jak chce byle wygodnie... Teraz przyjezdzaja moi rodzice i mama zacznie znowu marudzic ze nie potrafie sie ubrac :-D

reklama
zrobilam sobie akryle na to wesele co mialam i powiem wam, ze to taki szit, ze ja rezygnuje. co prawda wyglada to slicznie, nie powiem, ale ani sie porzadnie podrapac, ani sorka du...wytrzec:-D, a juz nie mowie o tym jakiego guza zrobilam kacperkowi na glowie tymi szponami, az siny byl. kacpra chcialam ratowac przed upadkiem i sie rzucilam z lapami i prosto w glowe go uderzylam tym badziewiem. nie mam długich. mam takie naturalne, bo nie chcialam takich pyd na palcach, bo juz w ogole bym zginela. guzika zapiac nawet nie moge, puszki otworzyc, skarbonki.

z innych zakupow to polecam nowy tusz astora. do moich super chudych i krotkich rzes jest kól:-D ale nie chce mi sie po niego isc, takie srebrne opakowanie:tak:

Do góry