reklama
M.M
Mamusia majowa'07 :)
a ja jestem uchachana od ucha do ucha bo za tydzień przylatuje moja psiapsiółka przebywająca teraz w anglii. Nie widziałysmy sie prawie rok i w końcu jej bejbika zobaczę :-) Ależ sie cieszę Więc najblizsze weekendy czekają mnie bardzo intensywne :-)
Żania7
mama kochanych urwisków
Marti ale masz fajnie i wiem co czujesz ja swojej psiapsiółki tez nie widziałam rok i teraz w styczniu byłam u niej z córcia 10 dni nagadać się nie mogłyśmy było super
życzę żeby i Wasze spotkanie było udane
życzę żeby i Wasze spotkanie było udane
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Szerlock no co ty ;-) Za wami jeszcze bardizej bym tęskniła Czekają mnie upojne weekendy, jak narazei w planach dwa, pomijając najbliższy, ale dla BB muszę znaleźć czas, nie innej opcji ;-)Co prawda akurat w weekendy mam najwiecej czasu na BB a teraz bede go musiała wyskrobać wiecej w tygodniu i tyle, bo takto w tygodniu to tylko czasem cos maznę na szybko A tak serio to czasem mam wrażenie ze jestescie mi bliższe niż co poniektórzy znajomi
mysz1978
Fanka BB :)
nie zniknie bo potem by sie nie odnalazla na forum - tyle by miala zaleglosci
Ale super ze przyjezdza i bedziesz miala rozrywke :-)
Ja mialam rozrywke dzis bo bylam z Jasiem u mojej przyjaciolki - tej co bedzie majowka 2008 (ma termin o dwa dni pozniej niz ja mialam ) No i u niej poogladalam te wszytskie malenkie ubranka - az nabralam ochoty na noworodka
Ale super ze przyjezdza i bedziesz miala rozrywke :-)
Ja mialam rozrywke dzis bo bylam z Jasiem u mojej przyjaciolki - tej co bedzie majowka 2008 (ma termin o dwa dni pozniej niz ja mialam ) No i u niej poogladalam te wszytskie malenkie ubranka - az nabralam ochoty na noworodka
Gaal
Fanka BB :)
Marti, rozumiem twoją radość, ponieważ ja mam bliską przyjaciółkę w Anglii i też jak przylatuje do Polski, to ona jest dla mnie jak V.I.P.!!!! Tęsknota, brak rozmów na zywo i śmiech na żywo ... to coś wspaniałego! życzę samych miłych chwil :-):-):-)
reklama