reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

reklama
popieram Myszko, cienie B. są świetne! ja też mam te sypkie, z pędzelkiem ... ale i tak najbardziej lubię moje ślubne, firmy Bikor.:tak:

gaal sprobuje ten tusz, ktory polecasz, a ten Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils (matko juz dłuzszej nazwy byc nie mogło - mamo Q - chyba z opakowaniem siedzialas co? czy w głowie masz ta nazwe?:-D)tez sobie zazycze moze z okazji urodzin...tesciowej, bo ma najwcześniej:-D

gaal sprobuje ten tusz, ktory polecasz, a ten Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils (matko juz dłuzszej nazwy byc nie mogło - mamo Q - chyba z opakowaniem siedzialas co? czy w głowie masz ta nazwe?:-D)tez sobie zazycze moze z okazji urodzin...tesciowej, bo ma najwcześniej:-D

W ręku go miałam jak to piasałam:zawstydzona/y::sorry::laugh2:.

Ja tez bym obejrzala,uwielbiam scinac wlosy.
teraz zamyslam nad diametralna zmiana koloru....na czerwony,ognisty...
a mam poki co ciemny braz...co sadzicie... a moze na jakis czarny albo ciemna czekolade...wiecie jak wygladam chyba...

nato - ciemny braz to w sumie ciemna czekolada ;-) Nie radze ognistej czerwieni bo Majeczka moze sie przestraszyc...
Ja mam farbe sredni braz - M mial mi zafarbowac ale jzu nie zdazyl przed wyjazdem, wiec moze sama jakos podzialam jutro... Pewnie nie bedzie efektu specjalnego bo mam sredni braz ale moze przynajmniej beda blyszczec :-)

reklama
Do góry