reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

nato powiem szczerze, ale ja tez cie w czerwieni nie widze, a raczej w jakichs jasnych refleksach.

dobra małpiszony (mamo Q i gaal):-D:-D:-D- zmusiłyscie mnie, choc nie chcialo mi sie jak byk robic zdjęc. zamieszczę we własciwym miejscu...czyli nasze foty...zdjęcie robił m i straszny ubaw mialam z tego, ze bluzka poplamiona od rozjaśniacza, stroj wizytowy, ale do szopy i ja paraduje do foty. świezo robione dzis, przed chwila.

reklama
a ja się pochwalę że fajnie sie bawiłam w sobotę- wyszłam na 3-4 godz do Hard Rock Cafe z kolezanka . Znajomy za barem:-D, a na scenie jakiś śmieszny koleś fikał (muzyka funky)

Super sie bawiłam

babajago- to super, że sobie wyszłaś i poszalałaś troszkę :-)
szerlock- mi się wszystko na Tym zdjęciu podoba!:-p:-p:-pa szczególnie TY;-)
nato- jaki masz kolor oczu?:dry:

w top secret była wyprzedaż w zeszły weekend, a mam tam chrzestna kacperka, wiec nam poodkładala nasze rozmiary, bo juz by nie bylo. wiec nakupowałam sobie bluzek, bluzeczek i fajna kurteczke i za to wszystko dałam 200zł, a normalnie to sama ta kurteczka na wiosne kosztował 170zł, wiec jestem hepi. teraz tylko milion pięcset par spodni mi brakuje i tyleż samo par butów:-D:-D:-D nie no muszę bank opędzlować chyba

A ja im więcej sobie kupuję tym jakos uważam, ze mam mniej ja jadę w sobotę na zakupy:-D:-D:-D bo oczywiście mi to wszystkiego brakuje nawet podkoszulek:szok:.

Super Szerlock, ze masz kogos takiego bo tak to są rozmiary potem 34 i 44;-).

reklama
Do góry