reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

nato powiem szczerze, ale ja tez cie w czerwieni nie widze, a raczej w jakichs jasnych refleksach.

dobra małpiszony (mamo Q i gaal):-D:-D:-D- zmusiłyscie mnie, choc nie chcialo mi sie jak byk robic zdjęc. zamieszczę we własciwym miejscu...czyli nasze foty...zdjęcie robił m i straszny ubaw mialam z tego, ze bluzka poplamiona od rozjaśniacza, stroj wizytowy, ale do szopy i ja paraduje do foty. świezo robione dzis, przed chwila.

reklama
a ja się pochwalę że fajnie sie bawiłam w sobotę- wyszłam na 3-4 godz do Hard Rock Cafe z kolezanka . Znajomy za barem:-D, a na scenie jakiś śmieszny koleś fikał (muzyka funky)

Super sie bawiłam

babajago- to super, że sobie wyszłaś i poszalałaś troszkę :-)
szerlock- mi się wszystko na Tym zdjęciu podoba!:-p:-p:-pa szczególnie TY;-)
nato- jaki masz kolor oczu?:dry:

w top secret była wyprzedaż w zeszły weekend, a mam tam chrzestna kacperka, wiec nam poodkładala nasze rozmiary, bo juz by nie bylo. wiec nakupowałam sobie bluzek, bluzeczek i fajna kurteczke i za to wszystko dałam 200zł, a normalnie to sama ta kurteczka na wiosne kosztował 170zł, wiec jestem hepi. teraz tylko milion pięcset par spodni mi brakuje i tyleż samo par butów:-D:-D:-D nie no muszę bank opędzlować chyba

A ja im więcej sobie kupuję tym jakos uważam, ze mam mniej ja jadę w sobotę na zakupy:-D:-D:-D bo oczywiście mi to wszystkiego brakuje nawet podkoszulek:szok:.

Super Szerlock, ze masz kogos takiego bo tak to są rozmiary potem 34 i 44;-).

reklama
Do góry