reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

zgred - moj M tez nigdy mi zlego slowa nie powie, no ale nie mialby prawa bo ja na siebie malo wydaje :-D
To on mnie zacheca zebym sobei cos kupila czy umowila sie wreszcie z ta stylistka, ale ja mam to w nosie i nie przywiazuje az takie jwagi do mojego wygladu :-p

reklama
Ja znalazłam ostatnio w koszyku w biedronce katalog z oriflame, to chyba jakiś znak był, żebym coś sobie kupiła :-pdla poprawienia nastroju (i urody:sorry2:) okazuje sie, że kuzyna dziewczyna się tym zajmuje i chociaż jakąś szminke sobie zamówie, no i krem do stóp, bo mój mąz jak go ładnie poprosze to robi mi czasem masaz przed snem:happy:

Macie racje dziewczyny, ja chciałabym sobie jakieś cieplutkie dresy kupić;-) i znalazłam dzis fajną bluzke na allegro ale facet sie nie zgodził do Belgi przesłać:baffled::-(.

Nie uwierzycie - po raz pierwszy od wiekow wyszlam gdzies bez Jasia :-D
Spac go polozyla niania a ja poszlam do kolezanki na imprezke z okazji Dnia Nauczyciela. Nie pilam bo bylam autem, no ale i tak bylo fajnei sie oderwac i posiedziec :-)

Myszko i bardzo dobrze ze sie świetnie bawiłaś Tobie też sie należy chwila oddechu:-)

Ewitko ja czytam jak Maja idzie spać w południe albo jak już spi wieczorem, staram sie wygospodarować dla siebie czas chociaż godzinkę

A ja w chwili dla siebie ostatnio prasuje albo robie inne rzeczy, ktorych nie mogę robić przy Quintenie bo wisi mi uczepiony moich spodni.:sorry2:

reklama
Ewitko ja czytam jak Maja idzie spać w południe albo jak już spi wieczorem, staram sie wygospodarować dla siebie czas chociaż godzinkę
No ja niestety ten czas wykorzystuję na zrobienie cos w domu albo przygotowywanie się do pracy, albo na BB :). Jedynie audiobooki mi sie sprawdzają, bo słucham czasami na spacerkach.

Do góry