reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

no to normalnie Ewula Stachanowcy jacys z waszej zalogi :-D Super - gratuluje :-) Mam nadzieje ze czesc czeku przypadnie i Tobie :-)

Ja na Sylwestra nigdzie nie ide ani nie jade bo bede z Jasiem :-)

reklama
Aniu to super Sylwek Wam sie szykuje, my nic nie planujemy na niego bo jak przenoszę ( a taka obcje obstawia mój M, ja to raczej mysle ze urodze około 20 i na BN bedziemy w czwóreczke juz w domku) Synka to kto wie czy nie chce wyjść na wolność na niego właśnie i trudno nam cokolwiek zaplanowac a jak urodze w terminie to za żadne skarby nie rozstane sie z Maja i Synciem bo serce by mi pękło on taki malutki bedzie:) pewnie rozumiecie

Aniu co do Eftelingu romantycznie w śniegu musi byc super:) zazdroszczę juz Ci:) oczywiście pozytywnie

Ewula ale Ci dobrze :) pozazdrościć tylko:)

Ewula no ja nie moge, super ta Wasza firma;-).

A my na tego sylwestra oczywiscie jedziemy z Quintusiem:tak: nie mogłabym go zostawic:sorry2: a w domu nie zostane bo rok temu sami w domu zrobilismy sobie super wyzerkę i było ok tak do 22.00 a potem moj M ledwo na 24.00 się dobudził:sorry2:.

Mamo Q nie taka znowu super. 15-lecie obchodzi w tym roku i to chyba dlatego. Czek do podziału po równo na 5 osób. Więc troche kasy niespodziewanej wpadnie

Ewula to super ze dbają o pracowników nawet jak o od czasu do czasu.

Aniu:-)

a my wczoraj z M oglądaliśmy film Wall-e, fajny ale przereklamowany:-) z popcornem i coca colą i soczkiem:-) jak w kinie.

Mnie mąż namawia na niego, ale się nia daje. Taki odskok ciążowy, bo w reklamówce robocik ma takie smutne oczka i mnie to rozkłada i ryczę i nie chcę ogladac filmu, bo robocik jest smutny. Wiem, odbiło mi :dry:.

Tak, dla własnej przyjemności kupiłam mężowi gacie :-p. I siedze na allegro i buszuję, szukam. A i kupiłam worki prózniowe dla własnej przyjemności. Ale to przyjemne jak zasysa się je, a one nie puszczaja po 2 godzinach (tak miałam z polecanymi od pierwszego sprzedawcy).

O tym filmie nie słyszałam:sorry2:

A do czego sa te worki Kluliczku?:confused:

My bylismy wczoraj w tym parku co pisałam i było super, nie było aż tak dużo atrakcji ale dla Quintena to i tak był max, po trzech godzinach padł we wózku, wydaje mi się, ze go emocje wykonczyły bo całą noc tez przespał jest 9.00 i nadal spi:tak::tak::tak:

super Aniu ze Wam sie podobało :-) no i ładnie Quintenek śpi :-)

Aniu a te worki co kupiła Kluliczek to po to aby więcej rzeczy upchać np pod łóżko czy do szafy odsysa sie powietrze i jest płaski pakunek:-)

reklama
Fajne są, najfajniej wyglada w nich posciel, nagle z wielkiej kołdry nie mieszczacej się nigdzie wychodzi całkiem zgrabna paczka do schowania pod łóżkiem. Ja pakuje w nie wszelkie szmaty, bo bede je składowac na strychu u kolezanki, więc wolę by były w miare hermetycznie spakowane. A reszta zostanie przy mnie i jakos sie dzięki nim pomieszczę. Już teraz mam w wersalce za małe rzeczy Janka, a nie w pudłach zawalających cały dom :-).

Do góry