reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

pyzuncia- u nas po motorze pozostalo jedynie wspomnienie... no i niedawno przyszedl mandat ale to juz nowy wlasciciel poszalal...

Worki do pakowania prozniowego sa fajne - pamietam ze swojego czasu byly reklamowane w telezakupach Mango czy jakis innych.

reklama
Żaniu a czytałaś Dana Browna? Ja polecam Anioły i demony i Cyfrową twierdzę. No i poza tym wszystkie książki Cooka (thrillery medyczne) i Grishama (thrillery sądowe i inne) jeszcze nie trafiłam na nudną.
Zazdroszczę ci wolnego czasu, bo ja kompletnie nie mam kiedy czytać.

Cobena też czytałam, ale mało książek (niestety nie mam czasu i brak dostepu do książek). Jeszcze lubię S. Kinga, teraz w Polsce została wydana jego nowa książka. Żaniu a w jakim języku czytasz książki?

pod Cobenem podpisuje sie cala soba, za starych czasow fajnie i szybko czytalo sie tez Morella - Bractwo róży, Bractwo Kamienia, Bractwo nocy i mgły, Piąta profesja - jak ktos lubi Cobena to smialo polecam Morella
Zania - bierz cos Koontza (mieszanka thrillerowsko-sensacyjna), we wrzesniu czytalam Braciszek Odd - fajne, ale najlepiej zaczac od Thomas Odd - bo to pierwsz czesc z trylogii z Thomasem Oddem;

reklama
Ja właśnie zaczęłam studia - tzn nowe przedmioty dodali mi... Wczoraj się zastanawiałam co za glupotę palnęłam jak rzpeczytałam jakie zadania mam do zrobienia ale dzisiaj już się cieszę....

Poza tym zrobiłam duże zamówienie w Avonie :-) Dostałam nowe cienie do powiek perfumy i w ogóle inne fajne rzeczy - zaszalałam na maxa :-) Ale mój mąż jest taki kochany że jak sobie kupuję takie rzeczy dla urody to jest bardzo zadowolony fajnie nie :-)

Pozdro

Aga

Do góry