reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

pyzuncia- u nas po motorze pozostalo jedynie wspomnienie... no i niedawno przyszedl mandat ale to juz nowy wlasciciel poszalal...

Worki do pakowania prozniowego sa fajne - pamietam ze swojego czasu byly reklamowane w telezakupach Mango czy jakis innych.

reklama
Żaniu a czytałaś Dana Browna? Ja polecam Anioły i demony i Cyfrową twierdzę. No i poza tym wszystkie książki Cooka (thrillery medyczne) i Grishama (thrillery sądowe i inne) jeszcze nie trafiłam na nudną.
Zazdroszczę ci wolnego czasu, bo ja kompletnie nie mam kiedy czytać.

Cobena też czytałam, ale mało książek (niestety nie mam czasu i brak dostepu do książek). Jeszcze lubię S. Kinga, teraz w Polsce została wydana jego nowa książka. Żaniu a w jakim języku czytasz książki?

pod Cobenem podpisuje sie cala soba, za starych czasow fajnie i szybko czytalo sie tez Morella - Bractwo róży, Bractwo Kamienia, Bractwo nocy i mgły, Piąta profesja - jak ktos lubi Cobena to smialo polecam Morella
Zania - bierz cos Koontza (mieszanka thrillerowsko-sensacyjna), we wrzesniu czytalam Braciszek Odd - fajne, ale najlepiej zaczac od Thomas Odd - bo to pierwsz czesc z trylogii z Thomasem Oddem;

reklama
Ja właśnie zaczęłam studia - tzn nowe przedmioty dodali mi... Wczoraj się zastanawiałam co za glupotę palnęłam jak rzpeczytałam jakie zadania mam do zrobienia ale dzisiaj już się cieszę....

Poza tym zrobiłam duże zamówienie w Avonie :-) Dostałam nowe cienie do powiek perfumy i w ogóle inne fajne rzeczy - zaszalałam na maxa :-) Ale mój mąż jest taki kochany że jak sobie kupuję takie rzeczy dla urody to jest bardzo zadowolony fajnie nie :-)

Pozdro

Aga

Do góry