Myszko- super że zrobiłyście z koleżankami spotkanko bez dzieciaków :-) A co tam że bez alko, ważne ze trochę się gdzieś wyrwałaś od codzienności
Ewula- zazdroszczę ci tych zakupów bo ja nie mam kiedy się wybrać, i ostatnio musiałam kurtkę na alle kupić bo już zimno i okazała się za duża :-( ciekawe czy mi wymienią, a nawet jeśli to przeiceż jeszcze podwójną przesyłkę będę musiała dopłacić :-
crazy:
mamooli- prywatny masażysta... jakie luksusy :-) ja czasem mam mizianko-drapanko po plecach ale ostatnio coraz rzadziej :-(
Ja tez lubię kryminalnych, i w ogóle wszystkie tego typu seriale ;-) Zdecydowanie jestem serialomaniaczką
No i program AXN to jedyny powód dla którego opłacam wyższy abonament w kablówce
nie no żartuję
ale bardzo go lubię, choć od października już mniej czasu na tego typu rozpieszczanie się jest ;-) ale latem to uwielbiałam przy robieniu zaproszeń właśnie go oglądać, bo nie musiałam mieć ciagle nosa w tv wsadzonego a i tak wiedziałam co jest grane
no i naładowałam akumulatorki serialów kryminalnych na następny rok akademicki
Poza tym wcześniej bardzo lubilam wieczorki z meżem przy filmach, głównie horrorach, z michami popckornu
Neistety teraz nie ma na to tyle czasu, więc ściągnęliśmy sobie serial Zagubieni i tak ogladamy sobie po odcineczku co jakiś czas
Czasem jak już kompletnie padnięci jesteśmy wieczorkiem i usypiamy na stojąco to chociaż 20-to minówki walimy, czyli połowy odcinków
A wciągnęło mnie strasznei w ten serial
Nic innego ostatnimi czasy nie odnotowałam
Do fryzjera to chyba z dwa miechy już sie umawiam
Chciałam dziś coś zorganizować, żeby ten stres tej anemii trochę z nas zszedł, ale mąż w pracy, jutro też na noc żeby pt mieć wolny bo rpzecież wszystkich świetych w sobotę... jakiś film czy co, ale M pewnei uśnie zanim się położy
ech... ciągle ta praca i praca :-(