reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

Pisalam Wam ze kupilam sobei na Allegro "Kryminalnych"???? :tak::tak::tak::tak:
3 sezony co daje lacznie 39 odcinkow :-)
No i przedwczoraj ogladalam 3 pierwsze :-) Sam poczatek... :-)
Zawada jeszcze taki mlody dosyc byl... :sorry2: No i przystojny, choc jak sie troche zestarzal to tez mi sie podobal :tak::tak::tak::tak:

Mezowi sie nie przyznalam jeszcze do tych "Kryminalnych" - on nie rozumie mojej pasji :-D

reklama
Pisalam Wam ze kupilam sobei na Allegro "Kryminalnych"???? :tak::tak::tak::tak:
3 sezony co daje lacznie 39 odcinkow :-)
No i przedwczoraj ogladalam 3 pierwsze :-) Sam poczatek... :-)
Zawada jeszcze taki mlody dosyc byl... :sorry2: No i przystojny, choc jak sie troche zestarzal to tez mi sie podobal :tak::tak::tak::tak:

Mezowi sie nie przyznalam jeszcze do tych "Kryminalnych" - on nie rozumie mojej pasji :-D

Nie myszko nie pisałaś ze kupiłaś ale teraz juz wiemy:-) ja też lubię oglądać Kryminalnych i smutno mi ze sie skończyły juz odcinki:(
za to teraz zadowalam się kryminalnymi zagadkami z las vegas albo miami:-) bardzo lubie ten serial:-) musze sobie ściągnoć z neta całą serie no właśnie Myszko nie mogłas sobie z neta ściągnąć??? Mój mąż też tego nie rozumie jak mozna lubiec takie filmy on uwaza ze tam ciągle to samo w kazdym odcinku, faceci.

a ja dla swojej przyjenosci kupiłam sobie dziś arbuza ale mi sie go chciało z córcią zjadłyśmy prawie całego Piotrek zjadł kawalątek.

Zaniu - mam wolny komputer i nic raczej nie sciagam. Zreszta oryginalne to oryginalne :-D I az takei drogie nie bylo wiec spoko :-)
Ciesze sie ze nie tylko ja jestem fanka komisarza Zawady ;-);-);-)

Kryminalne zagadki uwielbiam, axn to mój ulubiony program był. Nietsety był, bo nie doś, że tylko na Czerniakowie mam go, to zmienili pasmo i nadal mogłabym ogladac, gdybym miała telewizor który nie pamieta czsów mojej nastoletnosci :baffled:.

Przeczytalam cała dostepną mi agathe christie, powtórzyłam Chmielewską, zachaczyłam o kobieca lektórę i juz sama nie wiem co dalej. Wole coś co mi leży, co znam, lub znałam, w odpowiednim schemacie. Ostatnio czytałam Kurtyne Christie, to chyba teraz wyszperam sobie pierwszą książkę z małym detektywem, jak mi się uda.

A mnie niestety brakuje czasu i na czytanie i na telewizję.

W ramach relaksu ruszam jutro na Lublin z mężem żeby wydać troche kaski. Musze sobie kupić jakiś płaszczyk i coś mężowi bo ma jutro imienieny i małemu też coś, a jakże.

Myszko- super że zrobiłyście z koleżankami spotkanko bez dzieciaków :-) A co tam że bez alko, ważne ze trochę się gdzieś wyrwałaś od codzienności :tak:

Ewula- zazdroszczę ci tych zakupów bo ja nie mam kiedy się wybrać, i ostatnio musiałam kurtkę na alle kupić bo już zimno i okazała się za duża :-( ciekawe czy mi wymienią, a nawet jeśli to przeiceż jeszcze podwójną przesyłkę będę musiała dopłacić :-:)crazy:

mamooli- prywatny masażysta... jakie luksusy :-) ja czasem mam mizianko-drapanko po plecach ale ostatnio coraz rzadziej :-(

Ja tez lubię kryminalnych, i w ogóle wszystkie tego typu seriale ;-) Zdecydowanie jestem serialomaniaczką :-D No i program AXN to jedyny powód dla którego opłacam wyższy abonament w kablówce :sorry2::-D nie no żartuję :-D ale bardzo go lubię, choć od października już mniej czasu na tego typu rozpieszczanie się jest ;-) ale latem to uwielbiałam przy robieniu zaproszeń właśnie go oglądać, bo nie musiałam mieć ciagle nosa w tv wsadzonego a i tak wiedziałam co jest grane :-D no i naładowałam akumulatorki serialów kryminalnych na następny rok akademicki :tak:

Poza tym wcześniej bardzo lubilam wieczorki z meżem przy filmach, głównie horrorach, z michami popckornu :tak: Neistety teraz nie ma na to tyle czasu, więc ściągnęliśmy sobie serial Zagubieni i tak ogladamy sobie po odcineczku co jakiś czas :sorry2: Czasem jak już kompletnie padnięci jesteśmy wieczorkiem i usypiamy na stojąco to chociaż 20-to minówki walimy, czyli połowy odcinków :sorry2:A wciągnęło mnie strasznei w ten serial :tak::szok:

Nic innego ostatnimi czasy nie odnotowałam :dry: Do fryzjera to chyba z dwa miechy już sie umawiam :dry:

Chciałam dziś coś zorganizować, żeby ten stres tej anemii trochę z nas zszedł, ale mąż w pracy, jutro też na noc żeby pt mieć wolny bo rpzecież wszystkich świetych w sobotę... jakiś film czy co, ale M pewnei uśnie zanim się położy :sorry2: ech... ciągle ta praca i praca :-(

Ostatnia edycja:
ja do fryzjera moze pojde jak M bedzie mial wrocic... Zony marynarzy tak robia ze sie "picuja" na pryzjazd mezow, ale ja do tej pory nei robilam czegos takiego :-D No ale ja pojde bardziej dlatego ze musze bo wieki cale nie bylam :-D
Wystarczajacym osiagnieciem jest posprzatanie i dwudaniowy obiad, ktorego moj M i tak nie chce jesc ob nie jest glodny :-D

ja do fryzjera moze pojde jak M bedzie mial wrocic... Zony marynarzy tak robia ze sie "picuja" na pryzjazd mezow...
...dlatego są takie "odpicowane", ja do fryzjera chodzę raz na rok, do kosmetyczki w ogóle, jedynie sama sobie urządzam domowe "seanse odnowy biologicznej". Dzisiaj po raz pierwszy od niepamiętnych czasów poleżalam sobie w wannie, a potem maseczki, manicure itp - czuje się teraz jak nowo narodzona. No ale należało mi się po ciężkim dniu sprzątania kuchni na błysk i walki z mszycami w iglakach.

reklama
Zakupy udane ale zbrakło nam czasu, bo butów nie zdążyłam kupić. Kupiłam z a to płaszcz i to niedrogi. Liczyłam że z 5 stów zostawię a udało się za połowę, choć mama stwierdziła ze może mi się skudlić ale co tam najwayżej za rok czy dwa kupię drugi.

Do góry