A ja na weekend wybyłam z domu do Mikołajek. Cały długi weekend bo wróciłam dopiero w poniedziałek wieczór. Moja firma robiła integrację w Gołębiewskim więc kupa przyjemności a teraz odespać nie mogę. Tęskniłam strasznie za chłopakami zwłaszcza za Rafciem
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
A ja na weekend wybyłam z domu do Mikołajek. Cały długi weekend bo wróciłam dopiero w poniedziałek wieczór. Moja firma robiła integrację w Gołębiewskim więc kupa przyjemności a teraz odespać nie mogę. Tęskniłam strasznie za chłopakami zwłaszcza za Rafciem
Super:-) jeszcze tam nie byłam, ba nawet na mazurach nie byłam.
Ewitka
Majowo-lutowa mama
A ja na Mazurach byłam raz w życiu na obozie wędrownym jak miałam 16 lat....
Noukie
Majowa mama 2007
MamoQ - pociesz sie - ja jestem starsza od Ciebie a bylam pierwszy raz w tym roku wlasnie Tak wiec jeszcze wszystko przed Toba Zreszta usprawiedliwia Cie fakt, ze mieszkasz od kilku jzu lat z dala od Polski...
Teraz we wrzesniu dopiero dwa lata minęły. A starsza też tak duzo wcale ode mnie nie jesteś;-).
Za to zaplaciłam wczoraj za wyjazd sylwestrowy także jedziemy na pewno i w niedziele jedziemy do świata krasnoludków, fajny park rozrywki dla mniejszych dzieci i co najważniejsze jest pod dachem takze nie martwie sie pogodą;-). Bo ostatnio tylko leje i zimno brrrr....
Ewitka
Majowo-lutowa mama
MamoQ super plany na Sylwestra!!!!!!!
Żania7
mama kochanych urwisków
Za to zaplaciłam wczoraj za wyjazd sylwestrowy także jedziemy na pewno i w niedziele jedziemy do świata krasnoludków, fajny park rozrywki dla mniejszych dzieci i co najważniejsze jest pod dachem takze nie martwie sie pogodą;-). Bo ostatnio tylko leje i zimno brrrr....
O Aniu a gdzie się wybieracie na Sylwestra bo przegapiłam
I czekam na zdjecia ze świata krasnalków pewnie super tam jest.
Ja w Holandii była w Eftelingu było super byłaś może?
na Mazurach tez nie byłam nigdy ale słyszałam ze pięknie tam jest, może jeszcze kiedyś sie tam wybierzemy
Noukie
Majowa mama 2007
O Aniu a gdzie się wybieracie na Sylwestra bo przegapiłam
I czekam na zdjecia ze świata krasnalków pewnie super tam jest.
Ja w Holandii była w Eftelingu było super byłaś może?
na Mazurach tez nie byłam nigdy ale słyszałam ze pięknie tam jest, może jeszcze kiedyś sie tam wybierzemy
Na sylwestra jade do parku wodnego Center Parc jest kilka w Europie u nas sa dwa, kilka jest w Holandii, Niemczech i Francji nie wiem czy macie je w UK, a do Eftelingu sie wybieramy i wybieramy i dotrzeć nie możemy, ale wiem że jest tam pięknie;-) pewnie pojadę jak fundusze pozwolą zimą, bo maja specjalną ofertę, Winter Efteling ze sztucznym śniegiem i wogle tak romantycznie.
reklama
Oj poszalałam, basen mieliśmy do woli ale niestety zalało mnie z opóźnieniem, byłam i tak ale to już nie to samo bo z tamponem tak jakoś musiałam rezerwę trzymać. W Wiśle nie byłam ale pewnie za rok pojedziemy do Wisły. W tamtym roku była integracja w Wiśle ale ja na macierzyńskim akurat byłam. A no i niestety po raz drugi skazana byłam na Kombii, bo firma zafundoawała pracownikom koncert tylko że miesiąc temu przyjechali na pożegnanie lata do Puław i byłam i teraz znowu. iMPREZĘ prowadzili Prokop i Welman a na drugi dzień Ibisz. No i jak się już chwalę to nasz oddział dostał nagrodę za wyniki. Kierowniczka w nagrodę jedzie do Wenezueli a my dostaliśmy czek na 10 000 zł do podziału.
Planów na sylwerstra jeszcze nie mamy.
Planów na sylwerstra jeszcze nie mamy.