reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

Byliśmy wczoraj na imprezce u przyjaciół. Piotruś został z dziadkami i bardzo ładnie się zachowywał - właściwie to spał ;-)rodzice się pośmiali i popili ( ja oczywiście nie :-() było fajnie jak za czasów kiedy wszyscy mieliśmy fiu bździu w głowie i żadnych obowiązków :-D ale pod koniec zaczełam już tęsknić za Piotrusiem a o drugiej sobie myślałam że mój syneczek pewnie się budzi na jedzenie - ot to chyba takie zboczenie matki :-p

reklama
jako zła matka,piłam alkohol.alkohol ten to piwo.piwo Freeq-bo miało konkurs.piłam,bo był samochód do wygrania.niestety,nie wygrałam auta,ale sesję metamorfozy o wartości 6100zł netto i 678zł do ręki (to chyba za te 10% podatku,żeby opłacić),w cenie: fryzjer,wizażysta, stylista,lunch,kolacja i nocleg w hotelu w Warszawie :tak: nie wiem jeszcze kiedy,dopiero będą dzwonić.już dzwoniłam do teściowej,że jej "sprzedam" dziecko,bo nie odpuszczę-wreszcie coś na poprawę humoru,poczuję sie jak kobieta :-p

Betko gratulacje :-D:-D jak ty to robisz ?? czego sie nie dotkniesz to zaraz wygrywasz :-D:-D super nagroda - nie mogę sie doczekać zdjęć:-D:-D
musze przyznać ze troszke ci zazdroszczę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2:

to trzeba było piwo pić,przynajmniej jedno dziennie przez dwa miesiące,ja prawie w alkoholizm wpadłam :-p:-D
co do zdjęć-będę musiała wziąć korepetycje z obsługi aparatu fotograficznego u mojego sznownego małżonka :-D barszczyk,ja auto chciałam,a sesja urody mi wyszła :-p

betka - trzeba zglosic komu trzeba (albo najlepiej cie nagrac:-)) kochana ;-), bo cos za duzo szczescia masz w te wszystkie loterie, straaaaasznie zazdroszcze no i czekam na fotki :tak:

Joanka,ja wiem,na innej stronce ktoś zasugerował,że powinno się powołać komisję śledczą w związku z tymi moimi wygranymi :-D

Hej dziewczyny. W ramach relaksu proponuje miłą zabawę. Przyznam że troche czasu mi to zajęło, ale dałam radę.

jak wejdziesz na podany poniżej adres to niebieski okrągły przycisk - zaczyna grę.

Twoim zadaniem jest przewieźć wszystkich na drugą stronę
Oto zasady: >
> Tratwa zabiera najwyżej 2 osoby >
> Matka nie może przebywać z synami bez ojca >
> Ojciec nie może przebywać z córkami bez matki. >
> Złodziej nie może przebywać z członkami rodziny bez policjanta. >
> Tylko ojciec, matka i policjant potrafią sterować tratwą. >

> > W Japonii zagadka do rozwiązania na rozmowach o pracę...: > > >

http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf >

> :)życze dobrej zabawy,:)

Kurde to jest nie wykonalne!! Nie wiem jak ty do tego doszłaś... Daj no jakieś małe wskazówki :sorry2:

reklama
Do góry