reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

Kurde to jest nie wykonalne!! Nie wiem jak ty do tego doszłaś... Daj no jakieś małe wskazówki :sorry2:

Też tak myślałam, ale jednak da się zrobić :tak:

Tak w ogóle to super relaks dla umysłu! Polecam:-) Dzięki ewula.

Jesteś pewna Marti, że już chcesz wskazówki? Może jeszcze popróbujesz?

reklama
Dopiero teraz doszlam do tego watku i jestem zszokowana niemal :-D Betka - Ty to masz szczescie w tych konkursach (choc posciel to ja wygralam a nie Ty :-p) - daj znac kiedy jedziesz no i bedziemy czekac na zdjecia :-)

Ja od porodu bylam bez Jasia:
2 razy w sklepie (z Jasiem byl jego ojciec)
1 raz u dentysty (byla moja mama)
1 raz u ginekologa (byla moja mama)
1 raz z mezem u sasiadow (z Jasiem byli rodzice, ale wieczorem wpadlismy zeby go wykapac i nakarmic).

No i tyle...

Przywyklam ze wszedzie Jasia zabieram, a wlosy podciela mi ostatnio mama :-D

Myslalam o zapisaniu sie na angielski (zanim zapomne go calkowicie), ale poniewaz planuje grudzien spedzic u moich rodzicow to musialabym opuszczac sporo wiec pewnie zapisze sie od nowego roku szkolnego, albo moze sie uda od zimowego semestru.

O czyms zeby wrocic do wygladu sprzed ciazy nie mysle - jak bedem niej jadla to samo zejdzie :-) Niestety razem z cyckami :dry:

Nie nie.. juz doszłam :tak: Wczoraj jakos kiepsko to widziałam ale widocznie zmęczona byłam bo dziś bez problemu ;-) krupka dzieki ze od razu mi wskazówek nie napisałas bo tak fajniej samemu znaleźc rozwiazanie :-) Gierka super ewula! Mały poobiedni relaksik dziś miałam :-D

Dopiero teraz zauważylam ten wątek:). więc co nam sie udało;-)

Bylismy bez Igiego
- na zakupach(kilkakrotnie)
-w kinie
-u dentysty (wielokrotnie)
-na basenie(SAMA):-D
-na kręglach (SAMA):-D

A z Igim:
-nad morzem
-u babci (kilkakrotnie)
-na kręglach
-na piwku firmowym

No a poza tym moje włosy sie na mnie mszczą...nie widziały fryzjera od początku kwietnia i teraz wypadają na potęgę (myślałam że to w połogu takie jazdy są:szok:)

reklama
Do góry