reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

baba j- mnie w połogu też w ogóle nie wypadały :tak: Teraz niedawno zaczęły ale też nie jakos drastycznie, głównie w trakcie mycia troche... Mam nadzieje ze nie zaczna bardziej :no:

reklama
no mysz ty to miałaś luzik bez Jasia:-D:-Da jak jeszcze raz wspomnisz coś o wadze, to cię uduszę! super wyglądasz i ja nie sądzę, żebyś ty miała coś do zrzucania:-p:-p:-p

Gal - nawet jakbym byla naprawde szczupla (54kg lub nawet mniej) to i tak bede z siebie niezadowolona :-D Ten typ tak ma... ;-)

Mamo Q - o swoich piersiach i niezadowoleniu z ich powodu to moglabym ksiazke napisac :-D
Tak wiec - nie jestes sama :-)

Myszko jak ja swoje widze to sie sama wstydzę:zawstydzona/y: TRAGEDIA:wściekła/y: Tylko operacja mogłaby pomóc ale niechce wyglądać znowu jak te plastikowe panny:-(

ratunku!!!
dla wlasnej przyjemnosci poszlam w niedziele na squasha - gralam srednio intensywnie godzine, w niedziele wszystko bylo ok, w poniedzialek pobolewalo ale troche, za to wieczorem zrobila sie masakra - ledwo co podnioslam kubek z herbata; myslalam ze jak zalicze saune to obejdzie sie bez zakwasow - a tymczasem nie wiem, czy rano zwleke sie z lozka :szok: - kto zajmie sie moim synciem? :dry::shocked2:

co do wypadania włosów - to wczoraj musiałąm się zaopatrzyć w preparat przeciwko wypadaniu włosów bo już mi chyba tylko ich z 5 sztuk na głowie zostało :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ciekawe czy kiedyś jeszcze zgęstnieją???:-:)-:)-(

reklama
A więc:
w moje 25 urodzinki (czyli dzisiaj) zrobiłam sobie super prezent i ZDAłAM PRAWO JAZDY ZA PIERWSZYM RAZEM !!!!!
Po przebojach z kursu - stłuczce i wielu innych w końcu jestem kierowcą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jupi jupi jej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
I jestem też troszkę zawiana bo pierwszy raz od ponad roku wypilam zdziebko więcej :sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry