navna
Fanka BB :)
Ciężarówka dzięki że to napisałaś bo juz myslałam ze to wina tego ze nie robię wszystkiego z zegarkiem w ręku i trochę jak automat. Chciałabym mieć stałe godziny spania i jedzenia ale nie kosztem tylu wylanych łez. Miło wiedzeić że jest ktoś kto mimo takiego planu dnia i tak ma problemy ze snem maluszka bo to znaczy ze nie od tego to zależy.
Iwonka, moja mała dostaje kaszkę na noc, w ogóle ma 4 posiłki dziennie bo własnie bałam sie tego ze może być głodna wieć chyba mogę to wykluczyć. Rosną jej zęby więc trochę winy zwalam na to.
Pysia to fakt pozazdrościć w jaki sposób to osiągnęłaś ???
Dzis jestem nieprzytomna chciałam odespać w dzień ale moja Mała spała 30 min więc się specjalnie nie wyspałam tylko jestem jeszcze bardziej padnięta.
Iwonka, moja mała dostaje kaszkę na noc, w ogóle ma 4 posiłki dziennie bo własnie bałam sie tego ze może być głodna wieć chyba mogę to wykluczyć. Rosną jej zęby więc trochę winy zwalam na to.
Pysia to fakt pozazdrościć w jaki sposób to osiągnęłaś ???
Dzis jestem nieprzytomna chciałam odespać w dzień ale moja Mała spała 30 min więc się specjalnie nie wyspałam tylko jestem jeszcze bardziej padnięta.