reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krótkie drzemki 7m-cy

O to ładnie na ten wiek. Ciekawe jak u nas długo będą dwie drzemki, pewnie zależy ile godzin snu będzie w nocy. Chociaż pamiętam, że mój drugi syn, aktualnie 14 lat, spał od 20-8 i w ciągu dnia 2-3 godziny do Ok 2 lat. Straszny z niego śpioch był, do wieku szkolnego jak gdzieś jechaliśmy to zasypiał w aucie za pierwszym zakrętem.
Ja marzę o długim śnie w nocy 😂 mamy pobudki co 2h ostatnio.

reklama
Ja marzę o długim śnie w nocy 😂 mamy pobudki co 2h ostatnio.
U nas tak tez jest czasami pobudka ze 2-3 razy w nocy, ale daję smoka i śpi dalej, ale pierwsze 6 tygodni to był koszmar, pół nocy ryku, moje zdrowie psychiczne uratowało łóżeczko dostawne. Teraz też w razie czego wyciągam tylko rękę ze smoczkiem i śpię dalej 😊. Powoli musimy się przestawiać na inne łóżeczko, bo to jest tylko do Ok. 6 m-cy i tego się boję 😱

Do góry