M
Myszaaaa
Gość
Nie ma czego, bo ja się nie cieszę.Ciesze się i bardzo gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma czego, bo ja się nie cieszę.Ciesze się i bardzo gratuluję
A to jedząc anty miałaś te wpadki? Jeśli nie chcesz, to nie odpowiadajNie ma czego, bo ja się nie cieszę.
Dla jednych szczęście dla mnie pech. chcialabys Urodzić chore i martwe dziecko a potem się bac ze kolejne tez może być chore?Widzisz, dla ciebie jest to pech, dla innych szczęście. Mi się udało raz i zakończyło się biochemem. Może byś się zastanowiła jak czuja się osoby w podobnej do mnie sytuacji, jak czytają to co piszesz. Albo jesteś trollem albo brak ci wyobraźni. Albo empatii.
są ludzie którzy pomagają organizować aborcję. Możesz odezwać się do aborcyjnego dream teamu, albo women help na pewno pomogą nawet jak nie masz funduszyPrzy 1 ciąży była wpadka chociaż faktycznie nie jest tak częste żeby zajść w ciaze od 1 razu. Urodziłam w 32 tc w grudniu- martwa dziewczynkę. Teraz myślałam o spirali ale na przeczekanie wzięłam tabletki No i ciaza druga.
Zdecydowałam juz ze urodzę. Liczę się z tym ze może być chore jak i pierwsze dziecko.są ludzie którzy pomagają organizować aborcję. Możesz odezwać się do aborcyjnego dream teamu, albo women help na pewno pomogą nawet jak nie masz funduszy
w XXI wieku jest mnóstwo możliwość zbadania dna płodu. Nifty daje odpowiedź na najczęstsze mutacje genowe. Usg prenatalne u lekarza z fmf też rozwiewa mnóstwo wątpliwości. W przypadku podejrzenia wady możesz wykonać amnipunkcje.Zdecydowałam juz ze urodzę. Liczę się z tym ze może być chore jak i pierwsze dziecko.
Zazuu chyba ominął Cie najbardziej emocjonalny wątek na tym forum w roli głównej z Myszaaaą.. ona o tym wszystkim wie doskonale. Zna każdą metodę badań itp. Laski na tamtym wątku i płakały razem z nią i kłóciły się między sobą i hejtowały na maksa.w XXI wieku jest mnóstwo możliwość zbadania dna płodu. Nifty daje odpowiedź na najczęstsze mutacje genowe. Usg prenatalne u lekarza z fmf też rozwiewa mnóstwo wątpliwości. W przypadku podejrzenia wady możesz wykonać amnipunkcje.
W skrócie jest mnóstwo rzeczy, które możesz zrobić żeby nie musieć narzekać na swojego pecha. Wystarczy być odpowiedzialnym i ruszyć dupe na badania albo do działania. A skoro podjęłas decyzję, że urodzisz to idź na terapię bo ewidentnie jej potrzebujesz. No i na następny raz pomyśl czy narzekanie na ciążę w gronie kobiet, które rozmawiają o trudach starań to naprawdę najmądrzejsza rzecz na jaką Cię stać
Powinnaś myśleć optymistycznie mimo wszystko. Wiem, łatwo się mówi, ale uwierz mi - dziecko to dar od Boga. Nie smuc się, tylko myśl, że tym razem wszystko będzie w porządkuPrzy 1 ciąży była wpadka chociaż faktycznie nie jest tak częste żeby zajść w ciaze od 1 razu. Urodziłam w 32 tc w grudniu- martwa dziewczynkę. Teraz myślałam o spirali ale na przeczekanie wzięłam tabletki No i ciaza druga.