reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

4 tydzień ciąży, a beta hcg

Pelnoletnosc to on ma już dawno za sobą. Kochana Zazuu, a w tym 17 dniu to o jakiej czułości test najlepiej zrobić? Mam jeszcze jeden również o czułości 20, czy taki jest odpowiedni? Pozdrawiam serdecznie
tak myślę, że jeśli będzie ciąża to taki też coś wykryje.
A jeśli myślicie o dziecku to przegadajcie to i rozpocznijcie starania. Nawet przy regularnym współżyciu nie zawsze jest to łatwe więc skoro pragniecie dziecka to warto wziąć się do roboty 😉

reklama
tak myślę, że jeśli będzie ciąża to taki też coś wykryje.
A jeśli myślicie o dziecku to przegadajcie to i rozpocznijcie starania. Nawet przy regularnym współżyciu nie zawsze jest to łatwe więc skoro pragniecie dziecka to warto wziąć się do roboty 😉
Hehehehe to racja, co piszesz. Dziękuję za radę 😘

Po 3 godzinach na teście może pojawić się nawet przepis na soczystego kurczaka. Test należy odczytać w czasie wyznaczonym na ulotce. Ten jest już zalany i nic dziwnego, że jesteś w stanie dostrzec kreskę fabryczną bo ona tam jest zawsze
Ja sprawdzę, chętnie taki przepis przytule 😁 Jestem Twoja absolutną fanką 😁😁😁❤️

Ja sprawdzę, chętnie taki przepis przytule 😁 Jestem Twoja absolutną fanką 😁😁😁❤️
Niektórzy twierdza też że 3 godziny po seksie mieli objawienie na teście ciążowym, ale potem się okazało, że testy były z Torunia.
A tak poważnie, trudno o ciążę z jednego strzału miesięcznie. Musicie pewne rzeczy ze sobą przepracować i niestety wcale nie jest mi prosto to mówić.

Niektórzy twierdza też że 3 godziny po seksie mieli objawienie na teście ciążowym, ale potem się okazało, że testy były z Torunia.
A tak poważnie, trudno o ciążę z jednego strzału miesięcznie. Musicie pewne rzeczy ze sobą przepracować i niestety wcale nie jest mi prosto to mówić.
Dziękuję bardzo z pełną empatii i zrozumienia odpowiedź 😊

Nie powiedziałabym ze dziewczyna chce wrócić chłopaka w dziecko, w końcu on tez nie zakłada prezerwatywy i wie jak się robi dzieci. Nie powinno to dla niego być zaskoczenie gdyby zaszła w ciąże 🤔 no ale tak. Lepiej porozmawiajcie czy w ogóle jesteście gotowi na dziecko. OBOJE. Nie sposób zajść w ciąże i urodzić dziecko, gdy partner nie chce. Będziecie się oboje dusić w takiej sytuacji.

reklama
Do góry