reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

4 tydzień ciąży, a beta hcg

Pelnoletnosc to on ma już dawno za sobą. Kochana Zazuu, a w tym 17 dniu to o jakiej czułości test najlepiej zrobić? Mam jeszcze jeden również o czułości 20, czy taki jest odpowiedni? Pozdrawiam serdecznie
tak myślę, że jeśli będzie ciąża to taki też coś wykryje.
A jeśli myślicie o dziecku to przegadajcie to i rozpocznijcie starania. Nawet przy regularnym współżyciu nie zawsze jest to łatwe więc skoro pragniecie dziecka to warto wziąć się do roboty 😉

reklama
tak myślę, że jeśli będzie ciąża to taki też coś wykryje.
A jeśli myślicie o dziecku to przegadajcie to i rozpocznijcie starania. Nawet przy regularnym współżyciu nie zawsze jest to łatwe więc skoro pragniecie dziecka to warto wziąć się do roboty 😉
Hehehehe to racja, co piszesz. Dziękuję za radę 😘

Po 3 godzinach na teście może pojawić się nawet przepis na soczystego kurczaka. Test należy odczytać w czasie wyznaczonym na ulotce. Ten jest już zalany i nic dziwnego, że jesteś w stanie dostrzec kreskę fabryczną bo ona tam jest zawsze
Ja sprawdzę, chętnie taki przepis przytule 😁 Jestem Twoja absolutną fanką 😁😁😁❤️

Ja sprawdzę, chętnie taki przepis przytule 😁 Jestem Twoja absolutną fanką 😁😁😁❤️
Niektórzy twierdza też że 3 godziny po seksie mieli objawienie na teście ciążowym, ale potem się okazało, że testy były z Torunia.
A tak poważnie, trudno o ciążę z jednego strzału miesięcznie. Musicie pewne rzeczy ze sobą przepracować i niestety wcale nie jest mi prosto to mówić.

Niektórzy twierdza też że 3 godziny po seksie mieli objawienie na teście ciążowym, ale potem się okazało, że testy były z Torunia.
A tak poważnie, trudno o ciążę z jednego strzału miesięcznie. Musicie pewne rzeczy ze sobą przepracować i niestety wcale nie jest mi prosto to mówić.
Dziękuję bardzo z pełną empatii i zrozumienia odpowiedź 😊

Nie powiedziałabym ze dziewczyna chce wrócić chłopaka w dziecko, w końcu on tez nie zakłada prezerwatywy i wie jak się robi dzieci. Nie powinno to dla niego być zaskoczenie gdyby zaszła w ciąże 🤔 no ale tak. Lepiej porozmawiajcie czy w ogóle jesteście gotowi na dziecko. OBOJE. Nie sposób zajść w ciąże i urodzić dziecko, gdy partner nie chce. Będziecie się oboje dusić w takiej sytuacji.

reklama
Do góry