reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

beta hcg

reklama
beta hcg pierwsze dwa stosunki odbyłam w nocy z 14.04 na 15.04, ostatni stosunek był 15.04 rano. Podczas dwóch pierwszych razy mocno krwawiłam, po ostatnim stosunku po paru godzinach zaczęłam plamić/lekko krwawić. Krwawienie po paru dniach nasiliło się - razem trwało 10dni do 24.04. 21.04 miałam wizytę u ginekologa, który stwierdził, że jest to miesiączka (złuszczała mi się błona śluzowa). 26.04 oraz 06.05 (11 oraz 21 dni po stosunku) zrobiłam test ciążowy z krwi beta hcg- wyniki obydwóch testów to <1.10 miu/ml. Dodam, że zawsze mam nieregularne miesiączki (w styczniu brak, w lutym dostałam 01.02-06.02, w marcu dostałam okres 16.03-22.03, w kwietniu przed odbyciem stosunku czyli do 14.04 nie dostałam okresu, dzisiaj jest 24.05 a okresu nadal brak). Ginekolog powiedziała, że miałam wtedy dni dni płodne. Zauważyłam, że lekko plamię/krwawię po masturbacji. Czy mogę wykluczyć ciążę na 100%, czy warto iść powtórzyć badanie beta hcg w połowie czerwca, czyli 2 miesiące po stosunku?
Może ktoś mi pomóc w odczytaniu tego wyniku miesiączka planowo jutro regularnie co 28 dni wynik robiony wczoraj

Załączniki

• Screenshot_2021-06-08-09-59-09-156_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    Screenshot_2021-06-08-09-59-09-156_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    239,8 KB · Wyświetleń: 328
Może ktoś mi pomóc w odczytaniu tego wyniku miesiączka planowo jutro regularnie co 28 dni wynik robiony wczoraj
Gratulacje. Jesteś w ciąży. Policz ile dni minęło od ostatniej @. będziesz znała dokładny wiek ciąży. Możesz powtórzyć badanie Jutro, żeby sprawdzić czy przyrost prawidłowy.🙂

Ps. Zmień zdjęcie bo to zawiera twoje dane wrażliwe. Nie wiadomo czy ktoś później ich nie wykorzysta 🙂

Do góry