reklama
oj wiedziałabyś że to to brrrrrrr
to widocznie nie miałam, na szczescie, skoro to takie okropne
marbus
Marzena
Ja to nie wiem co to jest w ogóle zgaga, chyba ze miałam a nie wiedziałam ze to było to. Ale w tym moj maz jest dobry. Ciagle na ranigascie. Jak go prosze zeby nie jadł, tego co mu szkodzi, to on nie, tylko ranigast przed i do oporu jedzonko:-)
Twój przynajmniej bierze normalną tabletkę, mój piękny je łyżeczkę sody oczyszczonej, i nie mogę mu przegadać, jakie to niezdrowe... A zgagę ma dość często, choć podkreśla, że przed ślubem, kiedy gotowała mu jego mama, było jeszcze gorzej, a teraz to ma i tak lajcik... Pochlebia mi to, ale wolałabym, żeby znalazł inny sposób na zgagę...
Twój przynajmniej bierze normalną tabletkę, mój piękny je łyżeczkę sody oczyszczonej, i nie mogę mu przegadać, jakie to niezdrowe... A zgagę ma dość często, choć podkreśla, że przed ślubem, kiedy gotowała mu jego mama, było jeszcze gorzej, a teraz to ma i tak lajcik... Pochlebia mi to, ale wolałabym, żeby znalazł inny sposób na zgagę...
o takim sposobie na zgage nie słyszałam. Ale jakby kiedys brakło tabletek, to zapodam mu ta sode.
lilula8891
Fanka BB :)
jak sie mamuśki czujecie bo ja przez ostatnie dwa dni okropnie dziś może troszkę lepiej wszystko mnie boli zwłaszcza kręgosłup, pachwiny i nogi całe krocze mam obolałe też tak macie i strasznie ciągnie mnie brzuch na dół wydaje mi się żę zaczął się już powoli obniżać z jednej strony już bym chciała mieć to wszystko za sobą i mieć przy sobie mojego bąbelka małego
paulka24
Fanka BB :)
ja 3 trymestr znosze dość dobrze, kręgosłup jak narazie moze bolał mnie ze 2 razy, zaparć brak, a wręcz zadziwiająco często mam "posiedzenie", tylko nóżki troszke puchną
reklama
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Ja podobnie jak Malgos nie wiem co to zgaga kregoslup tez mnie nie boli ,nic mi nie puchnie, krocze lekko ciagnie poza tym leeeeeeeeeeeeeen przeogromny i ciagle zmeczenie niewiadomo czym ale jeszcze chwilka i to tez minie aha i w lozku przewrocenie sie z boku na bok to katastrofa
Podziel się: