reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

3 trymestr- jak się czujecie?

Akderk ten sok jest gotowy firmy TAYLOR ( made in California) bo to z suszonych sliwek kalifornijskich ( ;-) ) - jest niesłodzony, niezbyt gęsty, zalecany także jako przeciwutleniacz( wyższy poziom nawet od czarnych jagód). I ma mało kalorii :-) Ma polskie napisy, dopytam mamy gdzie kupowała, bo nie wiem.

Hym poszukam w sklepach ze zdrową żywnością.
Dzięki :-)

reklama
A mnie dopadła zgaga :-( W życiu zgagi nie miałam i nie wiedziałam co to w ogóle jest, a teraz, ehhh ;P Jak nie urok to sraczka :D

I mnie Kerna dorwała ta zgaga, a juz sie cieszylam,że luzik. Tymczasem mleko pomaga na chwilkę. Może będą jakieś włoski na czuprynce ? ;-)

Mnie właśnie spuchły stopy i paluchy u rąk. Ręce to mam takie jakbym wygniatała przez 3 dni ciasto, czuję wszystkie stawy w palcach. Żeby nie puchnąć trzeba wyeliminować sól bo zatrzymuje wodę. Trochę się obawiam tych zakażeń różnych itp. a mój doktorek wyjeżdża na wakacje za tydzień...W sumie to pocieszam się tym, że wszyscy puchną...takie pogody...

Joasiu, pij duzo wody słabo gazowanej albo niegazowanej, to wrbew pozorom naprawde dziala, wyplukasz sól. I lezec ile wlezie, nogi do góry :-)

A mnie dopadła zgaga :-( W życiu zgagi nie miałam i nie wiedziałam co to w ogóle jest, a teraz, ehhh ;P Jak nie urok to sraczka :D

hmmmm....zgaga:-)...ach martuś czy to nie cudowne uczucie!!!:-Dcałe życie marzyłam żeby po półrocznej walce z nudnościami, bólem głowy, zaparciami, drętwieniem kończyn i ogólnym parszywym samopoczuciem, dołączyła w końcu do tego zestawu ZGAGA!!!:rofl2:

Ja to nie wiem co to jest w ogóle zgaga, chyba ze miałam a nie wiedziałam ze to było to. Ale w tym moj maz jest dobry. Ciagle na ranigascie. Jak go prosze zeby nie jadł, tego co mu szkodzi, to on nie, tylko ranigast przed i do oporu jedzonko:-):tak:

Ja to nie wiem co to jest w ogóle zgaga, chyba ze miałam a nie wiedziałam ze to było to. Ale w tym moj maz jest dobry. Ciagle na ranigascie. Jak go prosze zeby nie jadł, tego co mu szkodzi, to on nie, tylko ranigast przed i do oporu jedzonko:-):tak:

oj wiedziałabyś że to to :-D brrrrrrr

reklama

Hahaha, mój tak samo. Zgaga co chwile.

A ja też nie wiedziałam co to zgaga... do teraz... :(

Małpko - :-D:laugh2: Mąż ma z Tobą wesoło :D

Do góry