reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.

Hej, świetnie Was rozumiem - przy czym u mnie 7 dc. Coś się u mnie mega pokopało z tym cyklem. Przy czym jak pisałam wyżej, raczej nie liczyłam na 2 kreski, ale też nie spodziewałam się tak szybko okresu. Z jednej strony cieszę się, że cykl poprzedni tylko 33 dni, bo jak na wcześniejsze ~50 dniowe, to wydaje się że w dobra stronę idzie. Staram się szukać pozytywów, nie powiem. 🤪
W najbliższym czasie idę powtarzać krzywą insulinową, zobaczymy co tam wyjdzie. A Wy Dziewczyny macie w planach/zaleceniach w najbliższym czasie jakieś badania/monitoring?

Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam za Was mocno kciuki! ❤️
szczerze to nie mam czasu biegać na monitoring. Biorę kwas foliowy i witaminy prenatal + DHA . To masz nowy cykl więc powodzenia życzę 🥰 miłego dnia Ci życzę

reklama
cześć, u mnie 33dc i też dzisiejszy test biały ☹️ chodz w niedzielę się lekko ucieszyłam że pink wyszedł moim zdaniem pozytywny, ale już następny nie i wczorajszy też nie . Przykro i to bardzo , następny cykl nieudany, rozumiem Cię
Popołudniu dostałam @ więc mam 100% pewności, że znowu wielkie 💩

Popołudniu dostałam @ więc mam 100% pewności, że znowu wielkie 💩
przykro mi bardzo kochana, tule 🤗. Zaczynasz nowy cykl, więc nowe możliwości - może ten cykl okaże się tym owocnym. U mnie nadal cisza, ale czuję że @ zbliża się wielkimi krokami, bo boli mnie dzisiaj dół pleców plus pobolewania brzucha. Jutro nie testuje bo mi się nie chce i dodatkowo nie mam testów.

przykro mi bardzo kochana, tule 🤗. Zaczynasz nowy cykl, więc nowe możliwości - może ten cykl okaże się tym owocnym. U mnie nadal cisza, ale czuję że @ zbliża się wielkimi krokami, bo boli mnie dzisiaj dół pleców plus pobolewania brzucha. Jutro nie testuje bo mi się nie chce i dodatkowo nie mam testów.
Ja co miesiąc postanawiam, że już więcej nie testuje. Po pierwsze nic z tego nie wychodzi, a po drugie niepotrzebne marnowanie kasy.
Za każdym razem sobie obiecuje, że dopiero jak mi się @ spóźni, ale trudno wytrzymać...
Zobaczymy co ten cykl da 🙂 a nadchodzą duże zmiany. Postanowiłam, że to ostatni miesiąc kp. Powoli kończymy przygodę. Córka zaraz skończy 19 miesięcy.
Myślę, że kp może ma jakiś wpływ u mnie na ovu 🤔 jeśli jakoś blokuje, to nie chce marnować czasu, a młodej kp nie jest już niezbędne.

Ja co miesiąc postanawiam, że już więcej nie testuje. Po pierwsze nic z tego nie wychodzi, a po drugie niepotrzebne marnowanie kasy.
Za każdym razem sobie obiecuje, że dopiero jak mi się @ spóźni, ale trudno wytrzymać...
Zobaczymy co ten cykl da 🙂 a nadchodzą duże zmiany. Postanowiłam, że to ostatni miesiąc kp. Powoli kończymy przygodę. Córka zaraz skończy 19 miesięcy.
Myślę, że kp może ma jakiś wpływ u mnie na ovu 🤔 jeśli jakoś blokuje, to nie chce marnować czasu, a młodej kp nie jest już niezbędne.
tak dlugo karmilas 🥰 podejrzewam że z pewnością kp ma wpływ na owu. Mój ma 10m więc puki co cyc zostaje.

U mnie dalej cisza...

Co myślicie? Na żywo delikatnie w róż wpada Hmm chyba jutro wybiorę się na bete

Załączniki

• b5d741b6-d981-4061-8e33-b1c2d30a2847.jpeg
    b5d741b6-d981-4061-8e33-b1c2d30a2847.jpeg
    19,5 KB · Wyświetleń: 63
Kurczę, no widać! ❤️ Ale super wiadomość - czekam na betę razem z Tobą! Daj koniecznie znać!

Mieszane uczucia, bo nie możesz uwierzyć testom i dopiero beta Cię uspokoi? 🤗

hehehe sama nie wiem dlaczego🫣 ale nie nastawiam się, zobaczymy co beta wskaże.

Dziwi mnie to, że w niedzielę jeden test pozytywny później negatywny , a dzisiaj pozytywy

reklama
Do góry