reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.

Hej, świetnie Was rozumiem - przy czym u mnie 7 dc. Coś się u mnie mega pokopało z tym cyklem. Przy czym jak pisałam wyżej, raczej nie liczyłam na 2 kreski, ale też nie spodziewałam się tak szybko okresu. Z jednej strony cieszę się, że cykl poprzedni tylko 33 dni, bo jak na wcześniejsze ~50 dniowe, to wydaje się że w dobra stronę idzie. Staram się szukać pozytywów, nie powiem. 🤪
W najbliższym czasie idę powtarzać krzywą insulinową, zobaczymy co tam wyjdzie. A Wy Dziewczyny macie w planach/zaleceniach w najbliższym czasie jakieś badania/monitoring?

Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam za Was mocno kciuki! ❤️
szczerze to nie mam czasu biegać na monitoring. Biorę kwas foliowy i witaminy prenatal + DHA . To masz nowy cykl więc powodzenia życzę 🥰 miłego dnia Ci życzę

reklama
cześć, u mnie 33dc i też dzisiejszy test biały ☹️ chodz w niedzielę się lekko ucieszyłam że pink wyszedł moim zdaniem pozytywny, ale już następny nie i wczorajszy też nie . Przykro i to bardzo , następny cykl nieudany, rozumiem Cię
Popołudniu dostałam @ więc mam 100% pewności, że znowu wielkie 💩

Popołudniu dostałam @ więc mam 100% pewności, że znowu wielkie 💩
przykro mi bardzo kochana, tule 🤗. Zaczynasz nowy cykl, więc nowe możliwości - może ten cykl okaże się tym owocnym. U mnie nadal cisza, ale czuję że @ zbliża się wielkimi krokami, bo boli mnie dzisiaj dół pleców plus pobolewania brzucha. Jutro nie testuje bo mi się nie chce i dodatkowo nie mam testów.

przykro mi bardzo kochana, tule 🤗. Zaczynasz nowy cykl, więc nowe możliwości - może ten cykl okaże się tym owocnym. U mnie nadal cisza, ale czuję że @ zbliża się wielkimi krokami, bo boli mnie dzisiaj dół pleców plus pobolewania brzucha. Jutro nie testuje bo mi się nie chce i dodatkowo nie mam testów.
Ja co miesiąc postanawiam, że już więcej nie testuje. Po pierwsze nic z tego nie wychodzi, a po drugie niepotrzebne marnowanie kasy.
Za każdym razem sobie obiecuje, że dopiero jak mi się @ spóźni, ale trudno wytrzymać...
Zobaczymy co ten cykl da 🙂 a nadchodzą duże zmiany. Postanowiłam, że to ostatni miesiąc kp. Powoli kończymy przygodę. Córka zaraz skończy 19 miesięcy.
Myślę, że kp może ma jakiś wpływ u mnie na ovu 🤔 jeśli jakoś blokuje, to nie chce marnować czasu, a młodej kp nie jest już niezbędne.

Ja co miesiąc postanawiam, że już więcej nie testuje. Po pierwsze nic z tego nie wychodzi, a po drugie niepotrzebne marnowanie kasy.
Za każdym razem sobie obiecuje, że dopiero jak mi się @ spóźni, ale trudno wytrzymać...
Zobaczymy co ten cykl da 🙂 a nadchodzą duże zmiany. Postanowiłam, że to ostatni miesiąc kp. Powoli kończymy przygodę. Córka zaraz skończy 19 miesięcy.
Myślę, że kp może ma jakiś wpływ u mnie na ovu 🤔 jeśli jakoś blokuje, to nie chce marnować czasu, a młodej kp nie jest już niezbędne.
tak dlugo karmilas 🥰 podejrzewam że z pewnością kp ma wpływ na owu. Mój ma 10m więc puki co cyc zostaje.

U mnie dalej cisza...

Co myślicie? Na żywo delikatnie w róż wpada Hmm chyba jutro wybiorę się na bete

Załączniki

• b5d741b6-d981-4061-8e33-b1c2d30a2847.jpeg
    b5d741b6-d981-4061-8e33-b1c2d30a2847.jpeg
    19,5 KB · Wyświetleń: 65
Kurczę, no widać! ❤️ Ale super wiadomość - czekam na betę razem z Tobą! Daj koniecznie znać!

Mieszane uczucia, bo nie możesz uwierzyć testom i dopiero beta Cię uspokoi? 🤗

hehehe sama nie wiem dlaczego🫣 ale nie nastawiam się, zobaczymy co beta wskaże.

Dziwi mnie to, że w niedzielę jeden test pozytywny później negatywny , a dzisiaj pozytywy

reklama
Do góry