malinowelove
Fanka BB :)
I tak lepiej widać, niż na moim pierwszym pozytywnym pinku, trzymam kciuki!Co myślicie? Na żywo delikatnie w róż wpada Hmm chyba jutro wybiorę się na bete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak lepiej widać, niż na moim pierwszym pozytywnym pinku, trzymam kciuki!Co myślicie? Na żywo delikatnie w róż wpada Hmm chyba jutro wybiorę się na bete
tak udało, Pani z labo powiedziała że wyniki jutro rano brrrr ,nawet te internetoweRozumiem Twoje obawy. Udało Ci się podejść na betę? Mocno trzymam kciuki.
zobaczymy co z tego wyjdzie. Czekam na wyniki z niecierpliwościąI tak lepiej widać, niż na moim pierwszym pozytywnym pinku, trzymam kciuki!
A robiłaś jeszcze rano test?zobaczymy co z tego wyjdzie. Czekam na wyniki z niecierpliwością
tak pozytywA robiłaś jeszcze rano test?
I to jakie, wow! Jak się czujesz?Wyników dalej nie ma, za to kreseczki są
szczerze to dalej szok ,raz się cieszę a raz dopada mnie strach mężowi jeszcze nic nie powiedziałam, bo chcę wiedzieć w 100%, do bety się wstrzymujeI to jakie, wow! Jak się czujesz?
ogólnie wszystko mnie boli jak na @I to jakie, wow! Jak się czujesz?