reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.

Cześć kobietki, co tam u Was słychać? ☺️

@Aro12 kochana odezwij się
Hej! U mnie dobrze, a nawet bardzo - po piątkowej wizycie wiem, że owulacja była i czekam z niecierpliwością na testowanie. Strasznie mi się dłuży ten czas. Wielkich nadziei nie mam, po prostu chciałabym już coś wiedzieć. Jeśli się nie udało, to mam dalszy plan działania i badania zlecone od lekarza. 💪

A jak u Ciebie @VERONICA89 ?

reklama
Hej! U mnie dobrze, a nawet bardzo - po piątkowej wizycie wiem, że owulacja była i czekam z niecierpliwością na testowanie. Strasznie mi się dłuży ten czas. Wielkich nadziei nie mam, po prostu chciałabym już coś wiedzieć. Jeśli się nie udało, to mam dalszy plan działania i badania zlecone od lekarza. 💪

A jak u Ciebie @VERONICA89 ?
no to super, trzymam kciuki ☺️ a kiedy testujesz?

U mnie ostatnio coś zawirował cykl, nie dość że @ przyszła z opóźnieniem to od 13dc do 15dc miałam delikatne plamienia z krwią. Bolał mnie brzuch jak na owu, śluz itp... więc może to była owu. Ale od wczoraj ponowne pobolewania ze śluzem,jak przy owu, więc już nie wiem 🤔 aktualnie u mnie 25dc, przytulanki w tym miesiącu były praktycznie co 2dzien 🫣☺️🫣

no to super, trzymam kciuki ☺️ a kiedy testujesz?

U mnie ostatnio coś zawirował cykl, nie dość że @ przyszła z opóźnieniem to od 13dc do 15dc miałam delikatne plamienia z krwią. Bolał mnie brzuch jak na owu, śluz itp... więc może to była owu. Ale od wczoraj ponowne pobolewania ze śluzem,jak przy owu, więc już nie wiem 🤔 aktualnie u mnie 25dc, przytulanki w tym miesiącu były praktycznie co 2dzien 🫣☺️🫣
Hej, testować mogę dopiero na koniec weekendu, ale mam kiepskie przeczucia. Nie chcę wcześniej, bo wiem że się rozpadnę, jak zobaczę biel. Już bym wolała dostać okres, niż zobaczyć brak drugiej kreski.
Do tego Mąż nie do końca kuma, czemu taka przybita jestem. Tłumaczyłam, że czuję że się nie udało i mi smutno, a on nie rozumie czemu. 🙄 Rozumiem, że dla niego to może nie jest aż taki zawód, ale też niech okaże trochę zrozumienia dla mojego smutku i da mi na niego przestrzeń.

Cześć kobietki, co tam u Was słychać? ☺️

@Aro12 kochana odezwij się
Hej 🙂 u mnie dziś 25dc, @ spodziewam się mniej więcej w środę. Nie mam zamiaru robić do tej pory testów, bo ani nie mam żadnego w domu, ani się po nie nie wybieram do tego czasu 🙈
Starania co 2 dzień, czasem częściej 🙊 zobaczymy co los przyniesie.
Od 2 tyg odstawiam córkę od kp w dzień, zostało nam na noc i w nocy. Czasami próbowała mnie męczyć kilka razy wciągu dnia i już zaczęło mnie to męczyć. Pewnego poniedziałku stwierdziłam, że to jest ten dzień bez cyca 😂 na drzemki zawsze zasypiała przy cycu, a skoro go nie ma, chociaż bym stawała na głowie nie chce spać 🙄
Odstawiłam dzienne karmienie w 14dc.
Sądzę, że mocno wpłynęło mi to na poziom hormonów, ponieważ odrazu na twarzy zaczęło mnie wysypywać. Z czym nie miałam problemu od czasu z przed ciąży

Hej 🙂 u mnie dziś 25dc, @ spodziewam się mniej więcej w środę. Nie mam zamiaru robić do tej pory testów, bo ani nie mam żadnego w domu, ani się po nie nie wybieram do tego czasu 🙈
Starania co 2 dzień, czasem częściej 🙊 zobaczymy co los przyniesie.
Od 2 tyg odstawiam córkę od kp w dzień, zostało nam na noc i w nocy. Czasami próbowała mnie męczyć kilka razy wciągu dnia i już zaczęło mnie to męczyć. Pewnego poniedziałku stwierdziłam, że to jest ten dzień bez cyca 😂 na drzemki zawsze zasypiała przy cycu, a skoro go nie ma, chociaż bym stawała na głowie nie chce spać 🙄
Odstawiłam dzienne karmienie w 14dc.
Sądzę, że mocno wpłynęło mi to na poziom hormonów, ponieważ odrazu na twarzy zaczęło mnie wysypywać. Z czym nie miałam problemu od czasu z przed ciąży
cześć 🙂 długo Cię nie było. A jak ona to znosi? Nie śpi w ogóle w dzień? A co do twarzy, hmm jeśli to trądzik to kup sobie mydło siarkowe rewelacja i po myciu nanieść z tej samej serii krem 🙂
No u mnie też co dwa dni, lecz nie liczę na || kreski, ponieważ dzisiaj testowałam i biel. A u mnie już 29dc, więc powinnam dostać @jutro lub w niedzielę, chyba że znowu mi się wydłuży

cześć 🙂 długo Cię nie było. A jak ona to znosi? Nie śpi w ogóle w dzień? A co do twarzy, hmm jeśli to trądzik to kup sobie mydło siarkowe rewelacja i po myciu nanieść z tej samej serii krem 🙂
No u mnie też co dwa dni, lecz nie liczę na || kreski, ponieważ dzisiaj testowałam i biel. A u mnie już 29dc, więc powinnam dostać @jutro lub w niedzielę, chyba że znowu mi się wydłuży
Musiałam uspokoić myśli, trochę już zaczęłam świrować wertując ciągle wszystkie wątki na forum o staraniach 🤯 już się łapałam na tym, że co sięgam po telefon to nonstop jeden temat 🙄
Więc w tym cyklu z dużym spokojem, to mąż bardziej się przypominał 😎
Przez te 2 tyg w jednym dniu udało się, że zasnęła na spacerze i może z 3 razy w samochodzie.
W domu nie ma możliwości, gdy próbowałam to płacz masakryczny. Więc teraz już nawet nie próbuje, po prostu dużo wcześniej szykuje ją do spania na noc. Zasypia nieraz już o 19, a wcześniej było około 21:30.

Musiałam uspokoić myśli, trochę już zaczęłam świrować wertując ciągle wszystkie wątki na forum o staraniach 🤯 już się łapałam na tym, że co sięgam po telefon to nonstop jeden temat 🙄
Więc w tym cyklu z dużym spokojem, to mąż bardziej się przypominał 😎
Przez te 2 tyg w jednym dniu udało się, że zasnęła na spacerze i może z 3 razy w samochodzie.
W domu nie ma możliwości, gdy próbowałam to płacz masakryczny. Więc teraz już nawet nie próbuje, po prostu dużo wcześniej szykuje ją do spania na noc. Zasypia nieraz już o 19, a wcześniej było około 21:30.
czasami potrzebny taki reset.

U mnie dziś 29dc, test rano bielutki jak mleko...
Przykro się robi...
Więc pół roku pykło i nic
cześć, u mnie 33dc i też dzisiejszy test biały ☹️ chodz w niedzielę się lekko ucieszyłam że pink wyszedł moim zdaniem pozytywny, ale już następny nie i wczorajszy też nie . Przykro i to bardzo , następny cykl nieudany, rozumiem Cię

reklama
cześć, u mnie 33dc i też dzisiejszy test biały ☹️ chodz w niedzielę się lekko ucieszyłam że pink wyszedł moim zdaniem pozytywny, ale już następny nie i wczorajszy też nie . Przykro i to bardzo , następny cykl nieudany, rozumiem Cię
Hej, świetnie Was rozumiem - przy czym u mnie 7 dc. Coś się u mnie mega pokopało z tym cyklem. Przy czym jak pisałam wyżej, raczej nie liczyłam na 2 kreski, ale też nie spodziewałam się tak szybko okresu. Z jednej strony cieszę się, że cykl poprzedni tylko 33 dni, bo jak na wcześniejsze ~50 dniowe, to wydaje się że w dobra stronę idzie. Staram się szukać pozytywów, nie powiem. 🤪
W najbliższym czasie idę powtarzać krzywą insulinową, zobaczymy co tam wyjdzie. A Wy Dziewczyny macie w planach/zaleceniach w najbliższym czasie jakieś badania/monitoring?

Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam za Was mocno kciuki! ❤️

Do góry