reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.

Beta 15,6
Progesteron 12,40

Początki ciąży, myślę kiedy iść na ponowną betę, wypadałoby jutro ale wyniki pewnie dostanę we wtorek . Martwi mnie progesteron, niby jest w granicach normy, noo alee
Po cichu jeszcze raz gratuluję! 🍀
Myślę, że najlepiej jutro zrobić, chociaż będziesz miała podgląd jak wzrasta, bo znowu niedziela, poniedzialek święto..

reklama
Po cichu jeszcze raz gratuluję! 🍀
Myślę, że najlepiej jutro zrobić, chociaż będziesz miała podgląd jak wzrasta, bo znowu niedziela, poniedzialek święto..
wiem właśnie. Ale myślę aby pójść może dzisiaj wieczorem i wrzucić później na kalkulator wyniki . Nie za mały ten progesteron?

wiem właśnie. Ale myślę aby pójść może dzisiaj wieczorem i wrzucić później na kalkulator wyniki . Nie za mały ten progesteron?
Może spróbuj w ten sposób zrobić.. Zobaczysz, jak to wyjdzie, a najwyżej jak cos Cię jeszcze będzie niepokoić to powtórzysz po świętach..
Ja mialam akurat taką sytuację, że robiłam betę 13.08, 15.08 było święto to zrobiłam dopiero 16.08 i jeszcze powtórzyłam 18.08 dla własnego spokoju.. Jeżeli chodzi o progesteron, nie mam pojęcia, nie oznaczałam go, ale może jeszcze się rozkręci..

Może spróbuj w ten sposób zrobić.. Zobaczysz, jak to wyjdzie, a najwyżej jak cos Cię jeszcze będzie niepokoić to powtórzysz po świętach..
Ja mialam akurat taką sytuację, że robiłam betę 13.08, 15.08 było święto to zrobiłam dopiero 16.08 i jeszcze powtórzyłam 18.08 dla własnego spokoju.. Jeżeli chodzi o progesteron, nie mam pojęcia, nie oznaczałam go, ale może jeszcze się rozkręci..
ja w sumie w poprzedniej ciąży też nie ustalałam progesteronu, a teraz mnie coś podkusiło .

dzisiaj labo czynne krócej do 12 musialabym podjechać na badanie a jutro zamknięte.

Beta 15,6
Progesteron 12,40

Początki ciąży, myślę kiedy iść na ponowną betę, wypadałoby jutro ale wyniki pewnie dostanę we wtorek . Martwi mnie progesteron, niby jest w granicach normy, noo alee
Gratuluję! Super wiadomość z rana. Co do progesteronu, ja też nie oznaczałam w pierwszej ciąży. Jednak jeśli martwi Cię on - może masz możliwość skontaktowania się z lekarzem ginekologiem? Jeśli nie wizyta, to może sms/e-mail. Albo możesz masz z pracy pakiet medyczny (albo Twój partner) i nawet na jakimś czacie z lekarzem dałoby radę to skonsultować?

Mocno trzymam kciuki!! ❤️

Gratuluję! Super wiadomość z rana. Co do progesteronu, ja też nie oznaczałam w pierwszej ciąży. Jednak jeśli martwi Cię on - może masz możliwość skontaktowania się z lekarzem ginekologiem? Jeśli nie wizyta, to może sms/e-mail. Albo możesz masz z pracy pakiet medyczny (albo Twój partner) i nawet na jakimś czacie z lekarzem dałoby radę to skonsultować?

Mocno trzymam kciuki!! ❤️
właśnie nie mam takiej możliwości.
Sprawdzę jeszcze raz proga i daję sobie z nim spokój bo tylko myśląca się włączyła.

W pierwszej ciąży tak jak pisałam wcześniej sprawdzałam tylko betę i ładnie rosła a teraz nie wiem po co ja proga zrobiłam

Beta 15,6
Progesteron 12,40

Piękny świąteczny prezent 🥰
to świetna wiadomość, że się udało 🙂
Gratuluję 😘
Dawaj znać jak sytuacja się rozwija 🙂

reklama
Do góry