reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.

Beta 15,6
Progesteron 12,40

Początki ciąży, myślę kiedy iść na ponowną betę, wypadałoby jutro ale wyniki pewnie dostanę we wtorek . Martwi mnie progesteron, niby jest w granicach normy, noo alee
Po cichu jeszcze raz gratuluję! 🍀
Myślę, że najlepiej jutro zrobić, chociaż będziesz miała podgląd jak wzrasta, bo znowu niedziela, poniedzialek święto..

reklama
Po cichu jeszcze raz gratuluję! 🍀
Myślę, że najlepiej jutro zrobić, chociaż będziesz miała podgląd jak wzrasta, bo znowu niedziela, poniedzialek święto..
wiem właśnie. Ale myślę aby pójść może dzisiaj wieczorem i wrzucić później na kalkulator wyniki . Nie za mały ten progesteron?

wiem właśnie. Ale myślę aby pójść może dzisiaj wieczorem i wrzucić później na kalkulator wyniki . Nie za mały ten progesteron?
Może spróbuj w ten sposób zrobić.. Zobaczysz, jak to wyjdzie, a najwyżej jak cos Cię jeszcze będzie niepokoić to powtórzysz po świętach..
Ja mialam akurat taką sytuację, że robiłam betę 13.08, 15.08 było święto to zrobiłam dopiero 16.08 i jeszcze powtórzyłam 18.08 dla własnego spokoju.. Jeżeli chodzi o progesteron, nie mam pojęcia, nie oznaczałam go, ale może jeszcze się rozkręci..

Może spróbuj w ten sposób zrobić.. Zobaczysz, jak to wyjdzie, a najwyżej jak cos Cię jeszcze będzie niepokoić to powtórzysz po świętach..
Ja mialam akurat taką sytuację, że robiłam betę 13.08, 15.08 było święto to zrobiłam dopiero 16.08 i jeszcze powtórzyłam 18.08 dla własnego spokoju.. Jeżeli chodzi o progesteron, nie mam pojęcia, nie oznaczałam go, ale może jeszcze się rozkręci..
ja w sumie w poprzedniej ciąży też nie ustalałam progesteronu, a teraz mnie coś podkusiło .

dzisiaj labo czynne krócej do 12 musialabym podjechać na badanie a jutro zamknięte.

Beta 15,6
Progesteron 12,40

Początki ciąży, myślę kiedy iść na ponowną betę, wypadałoby jutro ale wyniki pewnie dostanę we wtorek . Martwi mnie progesteron, niby jest w granicach normy, noo alee
Gratuluję! Super wiadomość z rana. Co do progesteronu, ja też nie oznaczałam w pierwszej ciąży. Jednak jeśli martwi Cię on - może masz możliwość skontaktowania się z lekarzem ginekologiem? Jeśli nie wizyta, to może sms/e-mail. Albo możesz masz z pracy pakiet medyczny (albo Twój partner) i nawet na jakimś czacie z lekarzem dałoby radę to skonsultować?

Mocno trzymam kciuki!! ❤️

Gratuluję! Super wiadomość z rana. Co do progesteronu, ja też nie oznaczałam w pierwszej ciąży. Jednak jeśli martwi Cię on - może masz możliwość skontaktowania się z lekarzem ginekologiem? Jeśli nie wizyta, to może sms/e-mail. Albo możesz masz z pracy pakiet medyczny (albo Twój partner) i nawet na jakimś czacie z lekarzem dałoby radę to skonsultować?

Mocno trzymam kciuki!! ❤️
właśnie nie mam takiej możliwości.
Sprawdzę jeszcze raz proga i daję sobie z nim spokój bo tylko myśląca się włączyła.

W pierwszej ciąży tak jak pisałam wcześniej sprawdzałam tylko betę i ładnie rosła a teraz nie wiem po co ja proga zrobiłam

Beta 15,6
Progesteron 12,40

Piękny świąteczny prezent 🥰
to świetna wiadomość, że się udało 🙂
Gratuluję 😘
Dawaj znać jak sytuacja się rozwija 🙂

reklama
Do góry