reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.

reklama
Daj znać koniecznie, jak będziesz miała wynik. Najlepiej powtórz po trzech dniach, żeby sprawdzić, czy przyrost jest prawidłowy.
Trzymam kciuki! [emoji3059][emoji177]
Jutro polece na betę, zeby miec pewność. Przerobilam już tyle testów przez rok, ale takiego czegoś nie mialam nigdy. Zupelnie pusto bylo w tym miejscu. Nie chce sie nakrecac, co by sie jutro nie rozczarować

reklama
3 dni przed planowaną miesiączką miałam identyczny wynik testu, dziś to już 32 tydzień :) także rób bete ale jestem dobrej myśli że Ci się udało. Daj koniecznie znać :)

Cześć dziewczyny :) jestem tutaj nowa, to mój 6 cykl starań:( okres powinnam dostać za 5 dni ale wiecie jak korci żeby wykonać test wcześniej ;p ja mam jakiegoś pecha do tych testów ;/ na zdj super czuły tylko rozlany ... ale ja jakiś cień cienia widzę ;p co myślicie ?

Załączniki

• B23A8C45-1ADE-4944-8DC7-8B3A98FB00CD.jpeg
    B23A8C45-1ADE-4944-8DC7-8B3A98FB00CD.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 154
Cześć dziewczyny :) jestem tutaj nowa, to mój 6 cykl starań:( okres powinnam dostać za 5 dni ale wiecie jak korci żeby wykonać test wcześniej ;p ja mam jakiegoś pecha do tych testów ;/ na zdj super czuły tylko rozlany ... ale ja jakiś cień cienia widzę ;p co myślicie ?
P.s sorry za paznokcie dopiero 23 mam kosmetyczkę 😂

reklama
No to mój jest wyrazniejszy, ale faktycznie cień cienia jest u Ciebie:p ja juz po pobraniu krwi. Niebawem sie okaże...

Do góry