Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana leć na betę jeszcze raz! Tyle Co powiemWracam do Was, bo w poniedziałek mialam dostać okres. Dzisiaj środa i cisza. W poniedziałek i wtorek miałam brązowy śluz w malej ilości. Sama juz nie wiem, co sie dzieje...
Jutro polece na betę, zeby miec pewność. Przerobilam już tyle testów przez rok, ale takiego czegoś nie mialam nigdy. Zupelnie pusto bylo w tym miejscu. Nie chce sie nakrecac, co by sie jutro nie rozczarować
Ja też mam hashimoto, jeśli jest dobrze leczone to moim zdaniem nie ma problemu z zajściem w ciążę i donoszeniem jej.Choruje na niedoczynność tarczycy i Hashimoto..jeśli będzie ciąża... to będę w siódmym niebie chyba
Zrobilam dzisiaj rano kolejny, ale ten 25ml a nie jak popszedni 10ml. Nic mi nie wyszło. Nawet bladzioch. Możliwe, ze nie wykrywa jeszcze?3 dni przed planowaną miesiączką miałam identyczny wynik testu, dziś to już 32 tydzień także rób bete ale jestem dobrej myśli że Ci się udało. Daj koniecznie znać
jest taka możliwość, bo to wczesna ciąża i 25ml moze jeszcze Ci jej po pokazywaćZrobilam dzisiaj rano kolejny, ale ten 25ml a nie jak popszedni 10ml. Nic mi nie wyszło. Nawet bladzioch. Możliwe, ze nie wykrywa jeszcze?
P.s sorry za paznokcie dopiero 23 mam kosmetyczkęCześć dziewczyny jestem tutaj nowa, to mój 6 cykl starań okres powinnam dostać za 5 dni ale wiecie jak korci żeby wykonać test wcześniej ;p ja mam jakiegoś pecha do tych testów ;/ na zdj super czuły tylko rozlany ... ale ja jakiś cień cienia widzę ;p co myślicie ?
No to mój jest wyrazniejszy, ale faktycznie cień cienia jest u Ciebie ja juz po pobraniu krwi. Niebawem sie okaże...Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa, to mój 6 cykl starań okres powinnam dostać za 5 dni ale wiecie jak korci żeby wykonać test wcześniej ;p ja mam jakiegoś pecha do tych testów ;/ na zdj super czuły tylko rozlany ... ale ja jakiś cień cienia widzę ;p co myślicie ?