reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.

reklama
reklama
Lila28 miałam taką samą sytuację parę miesięcy temu. Test zrobiony 4 dni przed spodziewanym okresem i wyszedł pozytywny, druga kreska blada ale była. W dniu spodziewanej miesiaczki zrobiłam betę i wyszła 2.3. Parę dni później zrobiłam znowu i ten sam wynik, okresu brak. Najprawdopodobniej była to ciąża biochemiczna, dostalam krwawienia po 10dniach. Po 2 miesiącach zaszłam w ciążę, i już leci 8 tydzień.
Nie napisałam tego, żeby Cie zniechęcać czy smucić, ale różne są sytuacje. Czasem coś nie wyjdzie teraz, aby mogło wyjść np za miesiac
Powodzenia
Dziękuję, może masz rację

Wracam do Was, bo w poniedziałek mialam dostać okres. Dzisiaj środa i cisza. W poniedziałek i wtorek miałam brązowy śluz w malej ilości. Sama juz nie wiem, co sie dzieje...

Wracam do Was, bo w poniedziałek mialam dostać okres. Dzisiaj środa i cisza. W poniedziałek i wtorek miałam brązowy śluz w malej ilości. Sama juz nie wiem, co sie dzieje...[/QUOTE

Hej[emoji846] ja mam tak ze jeśli @ spóźnia mi się to najpierw mam brązowe upławy i w przeciągu paru dni przychodzi @. Ale każda z nas jest inna[emoji6] Najlepiej powtórz betę [emoji1307][emoji1307]

reklama
Do góry