reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.

reklama
reklama
No widać tam coś faktycznie.
Ja zaraz wam pokażę, jaki ja miałam blady 1 dzień po spodziewanej. [emoji28]
A teraz proszę bardzo, czekam na informację od lekarza, czy będzie synek, czy córcia. [emoji3059][emoji1766]
Głowy do góry dziewczyny!!!
IMG_20190924_131805.jpeg
IMG_20191204_192041.jpeg

Ja poszłam do lekarza za szybko, żeby mógł potwierdzić, że wszystko jest ok, było widwn na usg pęcherzyk, ale powiedział, że mam przyjść za 10 dni (czyt wieczność) a dla własnego spokoju zrobić betę i sprawdzić przyrost za 3 dni, bo "zdaje sobie sprawę, że nie wytrzymasz."
No i jak odebrałam wyniki nr 1 i widziałam że są w normie na tydzień, który teoretycznie mi przypada (z terminu ostatniej miesiączki) to byłam w niebie, ale dalej smutna, przerażona, że jednak coś nie tak... Po drugich wynikach się rozplakałam z radości, jak przy pozytywnym teście hahaha poczułam się, jakbym drugi raz się dowiedziała, że jestem w ciąży. [emoji28][emoji28][emoji2372]
No to mój jest wyrazniejszy, ale faktycznie cień cienia jest u Ciebie:p ja juz po pobraniu krwi. Niebawem sie okaże...

No czekam na wasze [emoji3059]
Koniecznie się później zapiszcie do wątku na forum z waszym miesiącem porodu [emoji1766]
Ja mam na maj.
Trzymam kciuki i wypatruje pozytywnych informacji od was. [emoji847]
Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Mam nadzieje ze za 5 dni ta moja kreska nie zniknie [emoji23]
Twoj to nie taki calkiem blady:p Pięknie [emoji7]

Zrobilam dzisiaj rano kolejny, ale ten 25ml a nie jak popszedni 10ml. Nic mi nie wyszło. Nawet bladzioch. Możliwe, ze nie wykrywa jeszcze?
Może tak być :) chociaż 5 dni przed planowana miesiączka to też kawałek czasu jest. Beta da całkowita pewność.
Cześć dziewczyny :) jestem tutaj nowa, to mój 6 cykl starań:( okres powinnam dostać za 5 dni ale wiecie jak korci żeby wykonać test wcześniej ;p ja mam jakiegoś pecha do tych testów ;/ na zdj super czuły tylko rozlany ... ale ja jakiś cień cienia widzę ;p co myślicie ?
Cześć! :)
Kreska widoczna jest, ale test różany i nie sugerowalabym się nim, powtórz test albo skocz tez na betę :)

Cześć dziewczyny :) jestem tutaj nowa, to mój 6 cykl starań:( okres powinnam dostać za 5 dni ale wiecie jak korci żeby wykonać test wcześniej ;p ja mam jakiegoś pecha do tych testów ;/ na zdj super czuły tylko rozlany ... ale ja jakiś cień cienia widzę ;p co myślicie ?
Jeżeli test się rozlał to trzeba wykonać nowy. Nie patrz na to, że się kreska pojawiła bo skoro się rozlał to doszło do reakcji chemicznej i niekoniecznie musisz być w ciązy.

reklama
Do góry