Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana leć na betę jeszcze raz! Tyle Co powiemWracam do Was, bo w poniedziałek mialam dostać okres. Dzisiaj środa i cisza. W poniedziałek i wtorek miałam brązowy śluz w malej ilości. Sama juz nie wiem, co sie dzieje...
Mi w terminie @ i po nim przez 2 tyg nie wychodziły testy. Dopiero po 2 tyg test wyszedł. A beta w tym okresie była określoną na poziomie <1.2 gdzie <5 stwierdza że jest ciąża.O kurczę ;o a wynik testu odczytałas do 5 min czy później ? Bo jak po upływie czasu to faktycznie 2 blada kreska mogła się pojawić eh tak to właśnie jest z tymi testami. Ja zrobiłam drugi przed chwila ale wynik negatywny wiec tez nie wiem czy Ten pierwszy test był błędny czy może teraz wyszedł ujemny bo nie z porannego moczu na przyszłość chyba czekać na miesiączkę i jak się spóźni to dopiero wtedy testować;/
Patrzyłam i od razu sie pojawiła właśnie... no ja juz tez wiecej nie robie. Dopiero jak okres zacznie sie spóźnia. I to porządnieO kurczę ;o a wynik testu odczytałas do 5 min czy później ? Bo jak po upływie czasu to faktycznie 2 blada kreska mogła się pojawić eh tak to właśnie jest z tymi testami. Ja zrobiłam drugi przed chwila ale wynik negatywny wiec tez nie wiem czy Ten pierwszy test był błędny czy może teraz wyszedł ujemny bo nie z porannego moczu na przyszłość chyba czekać na miesiączkę i jak się spóźni to dopiero wtedy testować;/
To jest az niewiarygodne moze sie w labo pomylili? Poczekaj i zrob jakis inny testJedynie męczy mnie jeszcze czy beta mogla wyjsc ujemna w 9-10 dpo..
Nie mam chyba co sobie wmawiać. Kolejny miesiąc i nic. Chyba moja psychika ta kreske wwywołałaJa widzę wyraźnie tą kreskę. Kurczę szok naprawdę, ale jeszcze wszystko możliwe jak jesteś przed terminem ...
Chyba w takie cuda wierzyc nie będęTo jest az niewiarygodne moze sie w labo pomylili? Poczekaj i zrob jakis inny test
Rozumiem o co chodzi... Ale zawsze trzeba wierzyć!!! Ja dziś mam termin @ , której nie ma i oby tak zostało. Są za to cienie na testach. I czekam co dalej.Nie mam chyba co sobie wmawiać. Kolejny miesiąc i nic. Chyba moja psychika ta kreske wwywołała