reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.

reklama
Jak test mógłby pokazać ciążę, jeśli beta jest ujemna ,niektóre test tak mają, że ta kreska jest widoczna, poczekaj do @ może jeszcze się okaże ,ze jednak jesteś

reklama
O kurczę ;o a wynik testu odczytałas do 5 min czy później ? Bo jak po upływie czasu to faktycznie 2 blada kreska mogła się pojawić :( :( eh tak to właśnie jest z tymi testami. Ja zrobiłam drugi przed chwila ale wynik negatywny wiec tez nie wiem czy Ten pierwszy test był błędny czy może teraz wyszedł ujemny bo nie z porannego moczu 😒 na przyszłość chyba czekać na miesiączkę i jak się spóźni to dopiero wtedy testować;/
Mi w terminie @ i po nim przez 2 tyg nie wychodziły testy. Dopiero po 2 tyg test wyszedł. A beta w tym okresie była określoną na poziomie <1.2 gdzie <5 stwierdza że jest ciąża.
Póki @ nie ma jest szansa. Może owulacja się przesuneła 😉

O kurczę ;o a wynik testu odczytałas do 5 min czy później ? Bo jak po upływie czasu to faktycznie 2 blada kreska mogła się pojawić :( :( eh tak to właśnie jest z tymi testami. Ja zrobiłam drugi przed chwila ale wynik negatywny wiec tez nie wiem czy Ten pierwszy test był błędny czy może teraz wyszedł ujemny bo nie z porannego moczu 😒 na przyszłość chyba czekać na miesiączkę i jak się spóźni to dopiero wtedy testować;/
Patrzyłam i od razu sie pojawiła właśnie... no ja juz tez wiecej nie robie. Dopiero jak okres zacznie sie spóźnia. I to porządnie

reklama
Lila28 miałam taką samą sytuację parę miesięcy temu. Test zrobiony 4 dni przed spodziewanym okresem i wyszedł pozytywny, druga kreska blada ale była. W dniu spodziewanej miesiaczki zrobiłam betę i wyszła 2.3. Parę dni później zrobiłam znowu i ten sam wynik, okresu brak. Najprawdopodobniej była to ciąża biochemiczna, dostalam krwawienia po 10dniach. Po 2 miesiącach zaszłam w ciążę, i już leci 8 tydzień.
Nie napisałam tego, żeby Cie zniechęcać czy smucić, ale różne są sytuacje. Czasem coś nie wyjdzie teraz, aby mogło wyjść np za miesiac
Powodzenia

Do góry