Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana leć na betę jeszcze raz! Tyle Co powiemWracam do Was, bo w poniedziałek mialam dostać okres. Dzisiaj środa i cisza. W poniedziałek i wtorek miałam brązowy śluz w malej ilości. Sama juz nie wiem, co sie dzieje...
Bardzo mi przykro [emoji17][emoji17][emoji17]Zaskocze was.... Beta 0,13...[emoji22]
Bardzo mi przykro.Zaskocze was.... Beta 0,13...[emoji22]
Zdziwiłam się, ze tak mnie w blad wprowadzil ten testBardzo mi przykro [emoji17][emoji17][emoji17]
Więcej ich nie tykam. Sieją panike niepotrzebnieBardzo mi przykro.
Musisz mieć na uwadze na przyszłość, że czasami miejsce w którym powinna być kreska testowa jest mocniej widoczne i wydaje się że pojawia się pozytyw.
Tak, mam 27-28 dni dlugoscdlucyklu cyklu. Ten test mnie zmylil. Dlatego polecialam na beteAle test i beta wykonane są 5 dni przed miesiączką ! Jak długie masz cykle? Przecież mogło jeszcze nie dojść do zagnieżdżenia. Po prostu poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki ! Ja robiłam test 2 dni przed miesiączką wyszedł cień cienia i poczekałam dwa dni i zrobiłam bete i była 40. Może musi się to rozkręcić. Nie chce Ci robić niepotrzebnej nadziejii. Ale jeżeli masz 28 dniowe cykle, to mogło jeszcze nie dojsć do implantacji. Poczekaj i zrób test za 5 dni.
DziękujęTrzymam kciuki żeby kolejny za miesiąc był pozytywny