Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chce powiedzieć prawdęTo idź na forum prawne
Bo póki co to nie masz ani dowodów ani niczego, a chcesz rodzinie spieprzyć życie. Skoro dają im dziecko na weekendy to znaczy, że przeszli odpowiednie testy i badania. Naprawdę, daj żyć.
Bardziej brzmi to na szukanie zemstyChce powiedzieć prawdę
To idź. Nikt nie broniChce powiedzieć prawdę
Wiesz jak mnie walił w głowę to miałem wstrząs muzgu ale wtedy nie wiedziałem że stara się o adopcjie.zwykly psychopata. A na policji wtedy nie byłem bo w małej miejscowości to jak wyrok gdy Cie wszyscy znają i zostajesz frajerem. Ale teraz to już o dzieci chodziChce powiedzieć prawdę
jak masz dowody rzeczowe to idź i powiedz w czym problem?Wiesz jak mnie walił w głowę to miałem wstrząs muzgu ale wtedy nie wiedziałem że stara się o adopcjie.zwykly psychopata. A na policji wtedy nie byłem bo w małej miejscowości to jak wyrok gdy Cie wszyscy znają i zostajesz frajerem. Ale teraz to już o dzieci chodzi
Skoro wiesz, że miałeś wstrząs, czyli byłeś u lekarza/na sor, ktoś zdiagnozował i masz to na papierze, tak?Wiesz jak mnie walił w głowę to miałem wstrząs muzgu ale wtedy nie wiedziałem że stara się o adopcjie.zwykly psychopata. A na policji wtedy nie byłem bo w małej miejscowości to jak wyrok gdy Cie wszyscy znają i zostajesz frajerem. Ale teraz to już o dzieci chodzi