reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

anusieńka pisze:
Witam wszystkie 30-stki
tylko kto tu jest
Lapisek- wczsuje się
Moniś- przeprowadza
Wiktoria i To-La
- poza zasiegiem pewnie śpią
majeczko a co u was???????

kajda
pisze w wątku głównym ;)

rety chyba pogadam sama z soba ;D

anusieńko, ja tez tu jestem ;) jak tam samopoczucie??

reklama
Kajduś ( Anuś)
ja tez Ania- przykro mi ze bea taka niska- ale napewno organizm wie kiedy ponownie dać Ci sygnał- widocznie nie tym razem.Ale napewno sie uda!!!!!!!
A na jakiej uczelni zamierzasz pracować?

U mnie o.k. 8 d.c. ( pęcherzyków wczoraj 6 w jednym i 4 w drugim narazie brak domin.) - czekamy do poniedziałku

Kajduś ( Anuś)
ja tez Ania- przykro mi ze bea taka niska- ale napewno organizm wie kiedy ponownie dać Ci sygnał- widocznie nie tym razem.Ale napewno sie uda!!!!!!!
A na jakiej uczelni zamierzasz pracować?

U mnie o.k. 8 d.c. ( pęcherzyków wczoraj 6 w jednym i 4 w drugim narazie brak domin.) - czekamy do poniedziałku

Kajda - moje samopoczucie jest swietne, spie duzo ! :) :) :) :) :) I wstaje o 6 rano , po czym wychodze na spacer na 40 minut i w ogole mam super nastroj na caly dzien , na razie zadnych wymiotow itp. :) :) :) W poniediailek 5 czerwca ide na USD9 a wlasciwiei jade , bo czeka mnie chyba za 2 godziny w samochodzie) :) :)Ale to nic , poradze sobie! :) :) :) :)

Kajda - moje samopoczucie jest swietne, spie duzo ! :) :) :) :) :) I wstaje o 6 rano , po czym wychodze na spacer na 40 minut i w ogole mam super nastroj na caly dzien , na razie zadnych wymiotow itp. :) :) :) W poniediailek 5 czerwca ide na USD9 a wlasciwiei jade , bo czeka mnie chyba za 2 godziny w samochodzie) :) :)Ale to nic , poradze sobie! :) :) :) :)

p.u-m.a - ja też uważam, że 4-5 lat różnicy między rodzeństwem to wcale nie jest dużo :) I założę się, że Twoja córa będzie się pięknie opiekowała młodszym rodzeństwem ;)

p.u-m.a - ja też uważam, że 4-5 lat różnicy między rodzeństwem to wcale nie jest dużo :) I założę się, że Twoja córa będzie się pięknie opiekowała młodszym rodzeństwem ;)

reklama
witam i żegnam no tak szybkiego posta dawno nie miałam ;D już po przeprowadzce - jestem w euforii - ciekawe jak jutro ;)

Dobrej nocki o jak fajnie mamy dwie Anie :)

Do góry